ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

"ΘΥΜΑΤΑ ΠΛΕΚΤΑΝΗΣ" ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΕΣ ΧΑΣΙΣΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΜΠΑΤΣΟΙ - ΟΙ ΟΙΚΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ...



ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ 5.12.2009

Βρήκαν τους κατάλληλους...

Στη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. τοποθέτησε προχθές ο Αντώνης Σαμαράς τον Ηλείο βουλευτή, δικηγόρο στο επάγγελμα, Κώστα Τζαβάρα.

Το πρόσωπο που με δηλώσεις του στην «Ε», στις 25.10.2005, εξέφρασε την άποψη ότι οι επίορκοι αστυνομικοί της Ηλείας, που τους υπεράσπισε στα δικαστήρια και καταδικάστηκαν στη συνέχεια οριστικά και αμετάκλητα από τη Δικαιοσύνη σε πολυετείς καθείρξεις για χασισοκαλλιέργεια, «ήταν θύματα πλεκτάνης»! Είναι ο ίδιος που, όπως έγραψε η «Ε» σε ρεπορτάζ στις 9.8.2008, παρενέβη και σταμάτησε την κατεδάφιση έξι αυθαιρέτων κτισμάτων στην παραλία Επιταλίου, αν και υπήρχε σχετική απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Από την άλλη, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ διόρισε στη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών τον πρώην βουλευτή Δημήτρη Γεωργακόπουλο.

Το πρόσωπο που, όπως είχε αποκαλύψει η «Ε» στις 30 και 31.1.2004, ως υφυπουργός Ανάπτυξης, είχε στείλει στην Κτηματική Υπηρεσία Ηλείας από το δικό του φαξ, για λογαριασμό της Εταιρείας Τουριστικών Ακινήτων, έγγραφο που ζητούσε να βεβαιωθεί ότι η λίμνη Καϊάφα... δεν είναι θάλασσα και ότι δεν επικοινωνεί με τη θάλασσα, με σκοπό την τσιμεντοποίηση της προστατευόμενης περιοχής στο όνομα της τουριστικής ανάπτυξης! Είναι ο ίδιος που χαρακτήριζε «οικοτρομοκράτες» τους οικολόγους της Ηλείας και της Αχαΐας.

Σήμερα τους αξιοποιούν τα κόμματά τους. Καλή τύχη...

1 σχόλιο:

gasimbibastos είπε...

Μπράβο Αντώνη Σαμαρά, με τις επιλογές είναι βέβαιον ότι σχεδίασες το βατερλό σου. Και περιμένεις να μείνει κανένας στη Ν. Δημοκρατία εκτός από τα λαμόγια;
Οι 13,5 μονάδες δεν σε προβληματίζουν.
Μείνετε λοιπόν πιστοί στα λαμόγια και αφήστε τους πρώην ψυφοφόρους σας αλλού να αρμενίζουν.
ΥΓ: Έχει κάνει κι άλλα ο Τζαβάρας και νομίζει ότι τα ξέρει ΜΟΝΟΝ αυτός.
Βρε Αντώνη μου οι βουλευτές της Ηλείας πάνε στη Βουλή ΜΟΝΟΝ για να πληρωθούν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ