ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

ΗΛΕΙΑ: ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ !



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Πριν λίγο το δικαστηριο αποφάσισε την αναβολή εκδικασης της υποθεσης γιά τις 28.3.2011 (!!!) - ΟΕΟ ?

ΠΟΙΟ ΠΟΝΗΡΟ "ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ" ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ;


Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών παραπέμπονται να δικαστούν σήμερα, σύμφωνα με το 563/2008 Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, ο πρώην δήμαρχος της Γαστούνης Κωνσταντίνος Λούρμπας και ο διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης των τοπικών δημοτικών σφαγείων Δημήτριος Φέρτης. Και οι δύο κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για πλαστογραφία μετά χρήσεως κατά συναυτουργία με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί κατάχρησης δημοσίου χρήματος, με σκοπό να παραπλανήσουν την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Επιτροπή Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας για την λειτουργία και την χρηματοδότηση που αφορούσε τα δημοτικά σφαγεία της πόλης τα οποία είχαν σταματήσει να λειτουργούν από τις 16.7.2003 με εντολή της Ν.Α Ηλείας. Όπως αναφέρεται στο βούλευμα, δρώντας από κοινού, κατάρτισαν έγγραφο που φερόταν ότι εκδόθηκε από την διεύθυνση κτηνιατρικής της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Ηλείας με το οποίο αποφασιζόταν δήθεν η ανάκληση της υπ. αριθμ.3375/16.7.2003 απόφασης της ΝΑ Ηλείας σχετικά με την προσωρινή ανάκληση της αδείας λειτουργίας του σφαγείου Γαστούνης και από το οποίο προέκυπτε ότι αυτά λειτουργούσαν κανονικά δυνάμει νομίμου αδείας. Μάλιστα έθεσαν στο σχετικό έγγραφο την υπογραφή του τότε αντινομάρχη και νυν νομάρχη Ηλείας Χαράλαμπου Καφύρα και του Αναστασίου Μπαχούρου, κτηνιάτρου και διευθυντή της διεύθυνσης κτηνιατρικής Ηλείας « κατ ελεύθερη απομίμηση της γνήσιας υπογραφής τούτου». Επιπλέον – κατά το βούλευμα- έθεσαν στο συγκεκριμένο έγγραφο πλαστή στρογγυλή σφραγίδα της ΝΑ Ηλείας την οποία είχαν κατασκευάσει οι ίδιοι μαζί με την ένδειξη ακριβές αντίγραφο. Στο βούλευμα αναφέρεται ακόμα: «Με την ενέργειά τους αυτή επεδίωξαν την απόρριψη της 1084/18.7.2006 αιτήσεως αναστολής της ΔΙΣΑΔΕ/2376/ΠΟ9/4/99ε/ν. 3299/2004 απόφασης του γ.γ. Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με την παραπλάνηση των δικαστών της Επιτροπής Αναστολών του ΣτΕ, ενώπιον των οποίων προσκόμισαν μετ επικλήσεως το εν λόγω έγγραφο που συνόδευε το 3.8.2006 υπόμνημά τους και έκαναν επομένως και χρήση αυτού, κατά τέτοιο τρόπο ώστε η «ΑΕ Σφαγεία Δήμου Γαστούνης» να εισπράξει στην συνέχεια την επιχορήγηση των 600.000 ευρώ η οποία είχε εγκριθεί με την παραπάνω απόφαση και κατά το οποίο ως άνω ποσό υφίσταται αντίστοιχη ζημία του Ελληνικού Δημοσίου. Την αίτηση αναστολής είχε ασκήσει η εταιρεία «Ηλειακά Βιομηχανικά Σφαγεία ΑΒΕΕ». Πηγές από την Νομαρχία Ηλείας ανέφεραν ότι ο νομάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας κατέθεσε πριν από μερικούς μήνες ενόρκως για την υπόθεση στην Αθήνα και επιβεβαίωσε την κομπίνα, υπογραμμίζοντας ότι το έγγραφο ήταν πλαστό. Πάντως από το περιβάλλον του πρώην δημάρχου Γαστούνης έγινε γνωστό ότι κανείς δεν καταχράστηκε χρήματα, ότι όλα είναι αποτέλεσμα παρεξήγησης και ότι τα πάντα έγιναν γιά την επίλυση του χρόνιου προβλήματος της λειτουργίας των σφαγείων στην Γαστούνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ