ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΗ : " Οι χαρακτηρισμοί χαρακτηρίζουν και όσους τους εκτοξεύουν"



Ηχηρή απάντηση με ...νόημα έδωσε η εφημέριδα "Ελευθεροτυπία" στις ύβρεις που εκτόξευσε η βουλευτής (!) της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή στον δημοσιογράφο της εφημερίδας Μάκη Νοδάρο, επειδή τόλμησε να αποκαλύψει σε ρεπορτάζ με στοιχεία και έγγραφα , ότι η πολεοδομία της Ζαχάρως της επέβαλε πρόστιμο για αυθαίρετα που είχε δίπλα από το ποτάμι της Νέδα.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : 17.12.2009 - ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ


Το παρατράβηξε


Τις προάλλες η «Ε» αποκάλυψε ότι η Πολεοδομία της Ζαχάρως (Ηλεία) επέβαλε πρόστιμα στη βουλευτίνα της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή για αυθαίρετα κτίσματα σε ιδιοκτησία της δίπλα στο ποτάμι της Νέδας.

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε χθες ( «ΘΕΜΑ 98,9» ) , κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις . Αλλά αντί γι αυτές εξετράπη σε ύβρεις και χαρακτηρισμούς κατά του ανταποκριτή της εφημερίδας Μάκη Νοδάρου, ο οποίος έκανε το ρεπορτάζ : « ψεύτης , δόλιος, συκοφάντης , κατάπτυστος κ.α.».

Ως πολιτικός η κ. Πιπιλή θα έπρεπε να γνωρίζει ότι ο δημόσιος έλεγχος για πράξεις και παραλείψεις των δημοσίων προσώπων είναι κατοχυρωμένο δικαίωμα του Τύπου και καθήκον του δημοσιογράφου.

Οι χαρακτηρισμοί χαρακτηρίζουν και όσους τους εκτοξεύουν.

« ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»


1 σχόλιο:

gasimbibastos είπε...

Άκουσα την Φωτεινή Πιπιλή στο ΙΟΝΙΟΝ FM και έφριξα στην κυριολεξία. Συνήλθα όμως γιατί διαπίστωδσα ότι η όποια γνώμη έχω για τους Έλληνες βουλευτές βεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο.Δυστυχώς για εμάς τους Έλλην ες έχουμε στείλει στη βουλή των Ελλήνων λοβιτουρατζήδες, κομπιναδόρους, λαμόγια που μάλιστα μετατρέπουν και Αγίους σε αντικείμενα συναλλαγής, κλέφτες (θυμηθείτε παρακαλώ το χρηματιστήριο, τα ασφαλιστικά ταμεία και τό ο ο ο ο οσα άλλα). Και κατόπιν έχουν το θράσσος και ζητάνε και την ψήφο μας και μόλις βγουν αισθάνονται ότι είναι καβάλα σε άσπρο άλογο και με το γιαταγάνι παίρνουν τα κεφάλια των υπηκόων τους.
Την άκουσα λοιπόν την κυρία με διάλεκτο πεζοδρομίου την οποία φαίνεται ότι κατέχει άριστα.
Να την χαίρεστε εκεί στη Ν.Δ και ο νέος αρχηγός νομίζει ότι θα έρθει στην εξουσία με τέτοια ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΙΑ.
Επίσης να ενημερώσω τους ΧΑΣΙΣΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΈΣ της Ηλείας ότι τώρα μπορούν καλλιεργούν άφοβα γιατί όπως διάβασα στην εφημερίδα ΠΡΩΪΝΗ Πύργου ο προστάτης τους με επιλογή και εντολή Αντώνη Σαμαρά έγινε πρωτοκλασάτο στέλεχος και μάλιστα ανέλαβε τον τομέα για την διαφθορά. Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.
Μπράβο ρε Αντώνη και μην ξεχνάς πως και οι χασισοκαλλιεργητές έχουν "κουκιά".

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ