ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ , ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ


ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΖΑΧΑΡΩΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ
Δεν πειράζουν τον κουμπουροφόρο δήμαρχο αλλά συνέλλαβαν μια 70χρονη με καρδιά και την πήγαν στα κρατητήρια
Η Αστυνομία της Ζαχάρως, ακριβή στα πίτουρα και φτηνή στο αλεύρι όπως αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά, συνέλαβε χθες με υπόδειξη του κουμπουροφόρου Δημάρχου Πανταζή Χρονόπουλου την 68χρονη Μαρία Σπηλιωπούλου και την οδήγησε στα κρατητήρια παρ ότι είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο.
Η 70χρονη έψαχνε στα ερείπια του σπιτιού της, που είχε γκρεμίσει ο Δήμαρχος παρά τις απαγορεύσεις της Περιφέρειας, το βιβλιάριο Τραπέζης της. Ο Δήμαρχος όμως ζήτησε να συλληφθεί γιατί σύμφωνα με την καταγγελία του, περιέφραζε “αυθαίρετο”. Η αστυνομία μήνυσε την ηλικιωμένη γυναίκα στη μία το βράδυ και τη συνέλαβε. Στο δρόμο για τα κρατητήρια η γυναίκα που έχει προβλήματα με την καρδιά της , ένοιωσε δυσφορία και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Παρά την κατάσταση της υγείας της οι αστυνομικοί την πήραν από το νοσοκομείο και την οδήγησαν στα κρατητήρια εφαρμόζοντας για μια ακόμη φορά επιλεκτικά τους νόμους στο πρόσωπο της 70χρονης “επικίνδυνης εγκληματία”. Το πρωί η εισαγγελέας υπηρεσίας Τζούλυ Πολυξένη βρέθηκε έκπληκτη μπροστά σε μια ηλικιωμένη γυναίκα που κατηγορήθηκε από τους αστυνομικούς ότι περιέφραζε με πασάλους αυθαίρετο! Διέταξε αμέσως την απελευθέρωσή της .

Το καθεστώς που έχει δημιουργηθεί στη Ζαχάρω, με την συνδρομή των αστυνομικών αρχών, δεν έχει καμία σχέση με δημοκρατική Ελλάδα. Την ώρα που με βάση επίσημα έγγραφα ο Δήμαρχος Πανταζής Χρονόπουλος έχει παράνομο ξενοδοχείο 75 κλινών σε περιοχή της Ζαχάρως που απαγορεύεται οποιαδήποτε δόμηση, οι τοπικές αστυνομικές αρχές δεν βλέπουν τίποτα. Φτάνουν στο σημείο να οδηγήσουν στα κρατητήρια μια άρρωστη ηλικιωμένη γυναίκα γιατί η οικογένειά της τόλμησε να αντισταθεί στο καθεστώς “Χρονόπουλου”. Η ηλικιωμένη είναι απ αυτούς που τα σπίτια τους έκαψαν μαφιόζοι και στη συνέχεια κατεδάφισε παράνομα η δημοτική αρχή. Τα θύματα των μαφιόζικων επιθέσεων όπως είχαμε αποκαλύψει είχαν ενημερώσει μια μέρα πριν επισήμως την αστυνομία ότι απειλούνται ,αλλά η αστυνομία άφησε να καούν τα σπίτια. Δεν βρήκε μάλιστα ούτε τη μπουλντόζα η οποία με ταχύτητα 10 χιλιομέτρων την ώρα, έφυγε ανανόχλητη από το σημείο. Η αστυνομία με τον πιο ανήθικο τρόπο αποδεικνύει πως λειτουργεί ως εκδικητικός μηχανισμός στην υπηρεσία ενός δημάρχου με καταδίκες και παρανομίες.

Θα ρωτήσουμε για τελευταία φορά. Ποιούς και με τι τρόπο κρατά ο Πανταζής Χρονόπουλος; Πού οφείλεται το γεγονός πως ένα δημοκρατικό κράτος είναι σε ομηρία από έναν κουμπουροφόρο για τον οποίο έχουν γίνει τόσες αποκαλύψεις; Και ακόμη, θα μας πείτε γιατί το υπουργείο Δημόσιας τάξης του έδωσε άδεια οπλοφορίας όταν το 2002 η Ασφάλεια Αττικής και το τμήμα Όπλων είχαν αρνηθεί; Δεν θα ρωτήσουμε αν θα του το πάρετε τώρα που έχει καταδίκες και απειλεί ανθρώπους ότι θα τους εκτελέσει. Μάλλον όχι. Μάλλον σας είναι απαραίτητος…

http://www.koutipandoras.gr/ArticleDetail.aspx?nodeSerial=001001004002&nodeId=2&articleId=2266

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΗΡΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ; ΤΗΝ 68ΧΡΟΝΗ ΚΥΡΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΛΑΒΑΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ. ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΝ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΝ!!!!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!!
ΒΕΒΑΙΑ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ: ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ!!! ΕΙΔΩΜΕΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ 1826 Ο ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΑΤΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΟΥ ΜΠΟΚΑΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ.
ΤΟ 2007 Ο ΙΜΠΡΑΗΜ-ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΨΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ 37 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΤΟΥ ΚΑΪΑΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ).

Ανώνυμος είπε...

O dimarxos Kaiafas kai ...to sinafi tou (diladi oloi avtoi pou exoun kapoio simferon, oi eleoinoi) eine to KOUKOUSKLAN THS ELLADAS!

Epitelous as efarmostei o nomos! Balte tous mesa!

Min afinete allo na kyrievoun tin ilia san feoudarxes-tromokrates!
Me ta mesa tou nomou kai mono prepei na kopoun maxairi i egklimatikes tous draseis!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ