ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΣΕΡΙΦΗΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ



ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ... 


Πολίτες της πεδινής Ηλείας μας κατήγγειλαν σήμερα ότι πρόστιμα 200 ευρώ σε περίοδο οικονομικής κρίσης , μοίραζε προχθές έχοντας απαράδεκτη συμπεριφορά και ύφος τοπικού σερίφη σε δεκάδες οδηγούς ΙΧ της Ανδραβίδας Ηλείας , μπάτσος με πολιτική περιβολή για παραβίαση του ΚΟΚ.

Η παρανομία των φουκαράδων οδηγών είχε να κάνει με τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δήμο της Ανδραβίδας και με την μονοδρόμηση κάποιων οδών που επί δεκάδες χρόνια ήταν διπλής κυκλοφορίας, η οποία και άρχισε να ισχύει από την 1η Σεπτεμβρίου 2010.

Το όργανο της τάξης δεν έδωσε περιθώρια προσαρμογής ούτε μια μέρα στους οδηγούς και με αυστηρότητα τους επέβαλλε το εξοντωτικό πρόστιμο παρά τις διαμαρτυρίες τους.

Μετά τον σάλο, η αστυνομική διεύθυνση Ηλείας έδωσε χθες εντολή να σταματήσουν τα πρόστιμα και να υπάρξει περίοδο προσαρμογής των οδηγών στις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.Τα πρόστιμα όμως του που επέβαλε ο τοπικός «σερίφης» παραμένουν.

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τι λένε για την προκλητική και απαράδεκτη συμπεριφορά του εν λόγω αστυνομικού οργάνου?

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε Νοδάρε, πόσα θες να μας τρελάνεις;
Είσαι με τα καλά σου; Καταλαβαίνεις τι γράφεις;
Φουκαράδες οδηγοί... Αν είναι τόσο φουκαράδες, ώστε να μη βλέπουν τη σήμανση, τότε κακώς τους επιβλήθηκε πρόστιμο. Έπρεπε να τους αφαιρεθεί η άδεια ικανότητας οδήγησης. Και δεν κατάλαβα γιατί ακριβώς διαμαρτύρονταν. Ούτε από πού προβλέπεται το "περιθώριο προσαρμογής". Ήθελα να ήξερα τι θα έγραφες αν ένας απ΄ αυτούς τους ασυνείδητους χτυπούσε το παιδί σου, παλιοκατακάθι της δημοσιογραφίας (ποιητική αδεία, κατά το "μπάτσος με πολιτική περιβολή").
Τα συγχαρητήρια μου στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας που, ως η κατά τόπον ανώτερη αρμόδια αρχή για την τήρηση του Νόμου, έδωσε εντολή να σταματήσει να τηρείται ο Νόμος...............
Εσύ καλείς τον αρχισερίφη να τον μαζέψει. Εμείς ποιον θα καλέσουμε να μαζέψει εσένα;
Έχουμε ξεφύγει τελείως μου φαίνεται!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ...ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΡΕΙΣ,ΦΙΛΕ ΜΑΚΗ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ...ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΨΑΞΕΣ ΣΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΝΟ.....

ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ.
ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΘΙΝΩΝ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ ΝΑ ΠΙΩ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΖΑΚΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ...

ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ!

ΞΑΝΑ...

ΧΕΧΕΧΕΧΕΕΧΕΧΕ!

Ανώνυμος είπε...

nodare se exei peiraxei i aimomixia tis perioxis soy sto kefali

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ