ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ !

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!!


ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΕΒΑΛΛΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ  ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛ 1044/22.4.2010 (ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΗ).

ΝΟΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ …ΗΘΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΘΕΤΟΣ - ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ -  ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ .

ΠΟΣΟ ΣΩΣΤΟ ΕΊΝΑΙ  ΑΡΑΓΕ  ΕΝΑΣ ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ , ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ?

ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ...

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ...ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ...


Για κράτος δικαίου, νέα αρχή και νέες αξίες  και για την προστασία των κοινωνικά αδύναμων πολιτών στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα μας έκανε λόγο προ ημερών , στην πρώτη ομιλία του στην Βάρδα Ηλείας ο υποψήφιος για τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης  με το επίσημο χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παναγιωτόπουλος αλλά όπως αποδείχθηκε ο ίδιος ήταν  ασυνεπής στις φορολογικές του υποχρεώσεις απέναντι στη Πολιτεία.

Εγκυρες πηγές του Υπουργείου Οικονομικών στις οποίες απευθυνθήκαμε  μετά τον σχετικό έλεγχο επιβεβαίωσαν ότι ο υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ και νομαρχιακός σύμβουλος Ηλείας που σύμφωνα με δήλωσή του έχει την ιδιότητα του επικοινωνιολόγου – διαφημιστή, δεν υπέβαλλε φορολογική δήλωση όπως υποχρεούνται όλοι οι Ελληνες πολίτες τα δύο τελευταία χρόνια.

Όπως μάθαμε  ο κ. Παναγιωτόπουλος έκανε χρήση των ευεργετικών διατάξεων του ΠΟΛ 1044/22-4-2010 που προβλέπει ότι τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που δεν έχουν υποβάλει δήλωση ή έχουν υποβάλει ανακριβή ή ελλιπή για τα εισοδήματα που προέκυψαν μέχρι και το οικονομικό έτος 2009, έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν στον προϊστάμενο της αρμόδιας δημόσιας οικονομικής υπηρεσίας , αρχική ή συμπληρωματική ή τροποποιητική δήλωση φορολογίας εισοδήματος, χωρίς να τους επιβληθεί πρόσθετος φόρος, προσαύξηση, πρόστιμο ή οποιαδήποτε άλλη κύρωση, λόγω της εκπρόθεσμης υποβολής, μέχρι 31 Ιουνίου 2010.

Με βάση τα στοιχεία που έχουμε  στην διάθεσή μας ο κ. Παναγιωτόπουλος στην καρτέλα με τα στοιχεία εκκαθαρίσεως του οικονομικού έτους 2006 εμφανίζει ως εισόδημα από μισθούς , ημερομίσθια κλπ 62.869 ευρώ και 26.510 ευρώ εισόδημα από ατομική
επιχείρηση. Επίσης δηλώνει κάτοχος δύο ΙΧ αυτοκινήτων και ενοικιαστής διαμερίσματος (δηλώνει το ΑΦΜ του εκμισθωτή).

Το 2007 ο υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ στον δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης δηλώνει εισοδήματα από μισθωτές υπηρεσίες , ημερομίσθια κλπ 54.546 ευρώ , και εμφανίζεται κάτοχος τριών (!) ΙΧ αυτοκινήτων ενώ δηλώνει ξανά το ΑΦΜ του εκμισθωτή και το ενοίκιο που πληρώνει για την κατοικία όπου μένει με την οικογένειά του.

Από εκεί και πέρα όμως , ο κ. Παναγιωτόπουλος – σύμφωνα με το τσεκάρισμα που έγινε από υπαλλήλους του Υπουργείου Οικονομικών – παραδόξως σταματάει να καταθέτει τη φορολογική δήλωση και στην συνέχεια κάνει χρήση του ευεργετικού νόμου 1044/2010 και υποβάλλει τις φορολογικές δηλώσεις των προηγούμενων ετών τον Μάιο του 2010 στη ΔΥΟ Αμαλιάδας όπως – λέει - κάνει τα τελευταία 22 χρόνια.


ΟΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Απευθυνθήκαμε στον ίδιο ζητώντας εξηγήσεις και μας δήλωσε τα εξής :

«Σαν ελεύθερος επαγγελματίας έκανα χρήση του 1044/2010 συγκεκριμένου νόμου για τα δύο χρόνια που δεν είχα υποβάλλει φορολογική δήλωση. Εκείνη την περίοδο είχα μετακομίσει με την οικογένειά για επαγγελματικούς λόγους από την Ηλεία στην Αθήνα οι οποίοι δεν ευοδώθηκαν. Τα εισοδήματά μου τις δύο χρονιές ήταν κάτω από το αφορολόγητο όριο του τριτέκνου και ως εκ τούτου δεν τίθεται θέμα φοροδιαφυγής. Όπως καταλαβαίνετε δεν φοροδιαφεύγω όπως μου προσάπτουν οι πολιτικοί μου αντίπαλοι. Τελευταία έχω γίνει στόχος μια απίστευτης λασπολογίας από κάποιους κύκλους που επιδιώκουν την πολιτική μου εξόντωση. Οσο για τα τρία αυτοκίνητα που λένε ότι έχω , το ένα είναι σαράβαλο , το άλλο του αδερφού μου και μόνο το τρίτο ανήκει σε μένα» .-




5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

afoy ton rothses kai soy apanthse oti soy apanthse telos panton..rothse ton an agapaei etoyto ton topo.. kai fysika pos deixnei thn agaph toy?? to 2002 htan ontos ypopsifios me ton krallh sthn amaliada?? aa rikse kai mia matia edo..--------- http://press-gr.blogspot.com/2008/11/blog-post_4046.html -----------
meta psakse na vreis pos "xathhke" h dikografia apo thn patra toy nikolopoyloy poy eixe kanei "kati" enantion tis politistikis... htan o kyrios panagiotopoylos sthn epikoinonia kai stis xorigies me ton foyra (roilos -panagiotopoylos-roymeliotis).. kai oso poy den ekane forologikes diloseis den einai tipota!!! kai filo ton triantafylopoylo ton maki ton exeis kyrie maki..mia kopia toy pare apo thn ekmomph toy zoygkla stis 06-11 toy 2008...

Ανώνυμος είπε...

OTI KAI NA KANEIS O XONTROS EINAI DIMARXOS LAMOGIO............

Ανώνυμος είπε...

AAAAA

ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ είπε...

1) ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ . ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ . ΑΝ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ...ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

2) ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ - ΛΑΜΟΓΙΟ. ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΤΙ : ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ...ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙΑ , ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ...ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 2000 ΕΥΡΩ / ΜΗΝΑ.

3) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΑ... Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΔΗΛΩΣΗ, ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΟΥ , ΚΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΦΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ. ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΣΩ.

4) Η ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΥΤΕ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΗ ΤΗΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ...

5) ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΟΤΑΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω οτι δεν ειναι σοβαρο το ζητημα και η απαντηση του Δημαρχου το καλυπτει. Εδω ο Παπουλιας παιρνει 280.000 ευρω και εχει και 1.000.000 ετησίως και βγαινει και κανει μαθηματα για φοροφυγαδες!!!

Ο Παπουλιας εχει ηθικο ζητημα.
Δεν μπορει να παιρνεις 280.000 Ε (οσο και ο Obama) σε περιοδο κρισης και σε φαληρισμενη χωρα και να μην εχεις την λεπτοτητα εστω να μειωσεις τον μισθο σου!!!!

Αυτο ειναι ηθικο θεμα οχι το αν ενας ελ. επαγγελματιας με ζημιες (η χαμηλοτατο εισοδημα) δεν εκανε δηλωση για 2 ετη....

Δηνοσιογραφια ειναι και να διαλεγεις σοβαρα θεματα να αναδειξεις και οχι να αναλωνεσαι σε μικροαντιπαραθεσεις....

Παρακληση. Παιδια οχι greeklish.
Προσπαθηστε να γραφεται ελληνικα.

Ευχαριστω.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ