ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

«ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ»

http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=04/12/2010&id=230040 

Δήμαρχος σε αργία θα εξακολουθήσει να είναι ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος, παρά τις αντίθετες απόψεις του και τις δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ της Ηλείας.
 
Λάθος κατάλαβε ο Π. Χρονόπουλος  

Η συγκεκριμένη διευκρίνιση δόθηκε χθες από πηγές του υπουργείου Εσωτερικών που ρωτήθηκαν σχετικά. Οπως ανέφεραν, η 3687/2010 απόφαση του Γ' Τμήματος του ΣτΕ νομιμοποίησε την 262/2010 γνωμοδότηση της ολομέλειας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και την 16/7.7.2010 απόφαση του γενικού γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, βάσει της οποίας ο κ. Χρονόπουλος τέθηκε σε αργία «για πρόκληση οικονομικής ζημιάς στον δήμο, σε εφαρμογή των διατάξεων της παραγράφου 2 εδάφιο β.α του άρθρου 146 του Ν. 3463/2006».

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ο κ. Χρονόπουλος έχει καταθέσει προσφυγή στον Αρειο Πάγο κατά της τελευταίας καταδίκης του από το Πενταμελές Εφετείο Πατρών σε δέκα μήνες φυλάκιση για παράβαση καθήκοντος, για υπόθεση που αφορούσε τις παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΠ. Οπως διευκρίνισαν, μέχρι την έκδοση της απόφασης ο κ. Χρονόπουλος θα παραμείνει σε αργία, δεν θα ορκιστεί ως δήμαρχος και σε περίπτωση που απορριφθεί από τον Αρειο Πάγο η προσφυγή του, τότε θα κηρυχθεί έκπτωτος.

Ο ίδιος μιλώντας στον τοπικό Τύπο της Ηλείας ανέφερε χθες ότι ο λαός της Ζαχάρως απέδειξε με την εκλογή του ότι ακόμα και σε περίοδο που βρίσκεται σε αργία, έχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και πρόσθεσε: «Η απόφαση που έλαβε ο περιφερειάρχης για την αργία ήταν προϊόν πίεσης που ασκήθηκε από εκείνους που μου έριχναν τόνους λάσπης. Ο περιφερειάρχης θα λάβει και πάλι την απόφαση της άρσης της».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τί είδους πίεση ασκήθηκε στον περιφερειάρχη για να θέσει σε αργία τον κο Πανταζή Χρονόπουλο;Τον νόμο εφάρμοσε και θα μπορούσε να το κάνει και χωρίς να έχει τη γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους.Το εφετείο τον καταδίκασε! Το ΠΑΣΟΚ του φταίει;Το ΠαΣοΚ φταίει γιατί τον ανέθρεψε!!Πες στον Πανταζή κύριε ΝΟΔΑΡΕ οτι των πλειοψηφιών οι αποφάσεις έχουν ισχύ όταν βρίσκονται μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας!Στους πολίτες που τον ψήφισαν πες ότι είναι οπαδοί ενός έξοχου λαικιστή με ότι αυτό υποδηλώνει!!!Τί υποδηλώνει; 'Ερποντα φασισμό!!!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ