ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΚΕΡΙΩΝ!


http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=03/01/2011&id=237691 

Γεγονότα που θυμίζουν άλλες εποχές εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες στη Ζαχάρω Ηλείας, με τον ευρισκόμενο σε αργία δήμαρχο Πανταζή Χρονόπουλο να μην αποδέχεται τις εντολές του υπουργείου Εσωτερικών και να επιμένει ότι θα διοικήσει αυτός το δήμο.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

Προχθές η παράταξη Χρονόπουλου χαρακτήρισε ως έκπτωτους τους δημοτικούς συμβούλους που δεν συμμετείχαν στην παράνομη ορκωμοσία του.

Την ίδια ώρα κάποιοι έκλεισαν επιδεικτικά το πνευματικό κέντρο της πόλης και επέβαλαν συσκότιση στη συγκεκριμένη περιοχή. Αποτέλεσμα ήταν η ορκωμοσία των συμβούλων της αντιπολίτευσης να γίνει στο προαύλιο του δημαρχείου υπό το φως των κεριών!

Χθες, μάλιστα, με υπαιτιότητα της παράταξης του κ. Χρονόπουλου, δεν πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου της Ζαχάρως.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ
Ο Ελληνικός λαός που είναι το αφεντικό,ένα μεγάλο σύνολο που μέσα σε αυτό ανήκει και ο λαός της Ζαχάρως. Στην πραγματικότητα ο λαός της Ζαχάρως σαν μέρος του συνόλου του Ελληνικού λαού που νομοθετεί του είπε: Εγώ σε εκλέγω για Δήμαρχο αφού δεν έχεις κώλυμμα εκλογιμότητας από τον νόμο.Επειδή όμως έχεις καταδικασθεί για παράβαση καθήκοντος με οικονομική ζημία του δήμου και δεν έχει τελεσιδικίσει ακόμη,σύμφωνα με τον δικό μου νόμο που εγώ μαζί με τον υπόλοιπο Ελληνικό λαό νομοθέτησα,σε θέτω σε κατάσταση αργίας,δηλαδή σε κατάσταση αναμονής.Αν τελεσιδικίσει και αθωωθείς τότε αναλαμβάνεις θριαμβευτικά την θέση του Δημάρχου της Ζαχάρως,σύμφωνα με την δική μου εκλογή,αν όμως καταδικασθείς και πάλι τότε θα υποστείς την ατιμωτική τιμωρία της έκπτωσης.Μέχρι τότε όμως δεν θα αναλάβεις Δήμαρχος επομένως δεν μπορείς να ορκισθείς για κάτι που δεν θα μπορείς να κάνεις.Αθωώσου πρώτα και μετά ορκίζεσαι. Αυτά τα απλά πράγματα του είπε του Πανταζή ο λαός της Ζαχάρως.Δεν του ειπε να βάλουμε πέρα τους νόμου αλλά εγώ σε ψηφίζω για Δήμαρχο εφόσον το επιτρέπουν οι νόμοι. Αυτό που έπρεπε να κάνει ο Πανταζής Χρονόπουλος ήταν η έντιμη πράξη να βγεί και να πεί στον λαό της Ζαχάρως την αλήθεια κατά τις προεκλογικές του ομιλίες:Κύριοι βρίσκομαι σε κατάσταση αργίας και θα εύρισκομαι στην ίδια κατάσταση και στην νέα Δημοτική περίοδο.Επομένως με αυτό τον γνώμονα αν θέλετε με ψηφίζετε. Δεν το γνώριζε?Σίγουρα το γνώριζε αφού ήταν φυσικό επόμενο να το γνωρίζουν οι νομικοί του σύμβουλοι. Δεν το έλεγε όμως παρά έβγαινε και έλεγε ότι η αργία ισχύει μόνο για αυτή την περίοδο και σταματάει από την 1/1/2011 με αποτέλεσμα ο λαός της Ζαχάρως να έχει παραπλανηθεί. Το γνώριζε και απλά χρησιμοποίησε τον λαό της Ζαχάρως για να δείξει ότι ο λαός είναι με το μέρος του,αποκρύπτοντας την πραγματική αλήθεια με αποτέλεσμα οι απλοί ανθρώποι της Ζαχάρως να το πιστέψουν.Οπου πήγαινα στην Ζαχάρω αυτό άκουγα:Η αργία είναι μέχρι 31/12/2010,από 1/1/2011 θα μπορεί να είναι και πάλι Δήμαρχος.Και όταν τους έλεγα ότι δεν είναι ετσι,μου απαντούσαν ότι το είπε ο Παντζής και τελείωσε. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΣΧΟΛΙΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΣ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΔΩ ΠΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΓΑΛΙΕΥΣ ΚΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΕΙ ΤΙΣ Ε Υ Θ Υ Ν Ε Σ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Βρε φίλε μου καλέ,ο Πανταζής μόνο(εξ-ΑΠΆΤΕΣ) ξέρει να κάνει,ο λαός πόσα χρόνια χρειάζεται γιά να τον μάθει? μήπως και το 55% που τον ψήφισε είναι και αυτοί σαν τον Πανταζή? και στο κάτω κάτω η αντιπολίτευση το φώναζε στην προεκλογική περίοδο, αυτοί γιατί δεν ρώταγαν? Αυτή την φορά δεν υπάρχει δικαιολογία είναι όλοι τους συνυπεύθυνοι καί το παίζουν (Ταλιμπάν).

Ανώνυμος είπε...

Μια απλή ερώτηση για να αποφορτίσουμε και λίγο το κλίμα: Ο κ. Γ. Μπούσμπουρας γιατί ορκίζεται όπως οι πρόσκοποι;;

Ανώνυμος είπε...

SIMERA STHN EFHMERIDA PATRIS ANAKOINOTHIKE TO ONOMA DHMARXOY THS ZAXAROS TORA TI EXEI NA MAS PEI O XRONOPOYLOS GIA TON ORKO POY EDOSE

Ανώνυμος είπε...

Για τον φίλο,
με τα περί εξαπατηθέντος λαού, που μπορεί να είναι κι έτσι,θα ήθελα να του επισημάνω τα εξής.
α)Ο λαός δεν είναι βλάκας ούτε αφελής κι ας μην τον υποτιμούμε όποτε δεν μας βολεύει.
β)Αν έχει η όχι εξαπατηθεί ο λαός οκέυ αυτή είναι η γνώμη σου αλλά ποιός αλήθεια θα το κρίνει αυτό? εσύ και γιατί ? Ας πούμε οι Πανταζικοί η οι αντί Πανταζικοί.
Και με ποιό κριτήριο ?Επειδή λοιπόν τα περί εξαπατηθέντος λαού είναι επικύνδινα ,και κυρίως όταν αυτό προσπαθούν να το επιβάλουν εξωθεσμικοί παράγοντες ,θα σου έλεγα φίλε μου , να πέσει και η κυβέρνηση επειδή ας πούμε ο Παπανδρέου εξαπάτησε το λαό με το (λεφτά υπάρχουν),η παλαιότερα η κυβέρνηση της ΝΔ έπρεπε να πέσει επειδή εξαπάτησε το λαό με τα περί (επανίδρυσης του κράτους ). Και επειδή αυτό δεν είναι ούτε σοβαρό ,ούτε έχει αρχή και τέλος ένας τρόπος υπάρχει στις δημοκρατίες για να εκφράζετε ο λαός οι εκλογές.
Γι'αυτό και το πρώτο άρθρο του συντάγματος θεμελιώνει την αρχή της λαϊκής κυριαρχίας.Τα υπόλοιπα περί ερμηνείας των νόμων και εφαρμογής τους ,όπως και αν έχει η όχι δικαίωμα να αναλάβει, ας τα αφήσουμε να τα εφαρμόσουν οι αρμόδιοι σε κράτος δικαίου ζούμε άλλωστε, που είναι μάλλον τα δικαστήρια και η εκτελεστική εξουσία και όχι ο όχλος διαφορετικά θα γίνουμε μουτζαχεντίν θεοκρατικό καθεστώς που ευτυχώς απέχουμε πολύ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ