ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΑ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ


ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ "Ε" 6.7.2011


ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ?

Ζαχάρω 27.6.2011


ΠΡΟΣ: Τον Ελεγκτή Νομιμότητας

Κύριο Αναστάσιο Αποστολόπουλο
Γεν. Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης  
Πελοποννήσου Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου

ΘΕΜΑ: Ευθύνες για τη μη νόμιμη λειτουργία του Δήμου Ζαχάρως

ΣΥΝΗΜ.:
1. Έγγραφο αρ. πρ. 41136/49/18-5-2011 Αποκεντρωμένης Διοίκησης ΠΔΕΙ

2. Έγγραφό σας αρ. πρ. ΑΔΑ: 4Α31ΟΡ1Φ-ΨΣ/16-6-2011


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 

1)      Υπουργό Εσωτερικών Αποκέντρωσης & Ηλεκτρ/κης Διακυβέρνησης
2)      Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας
3)      Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας

Κύριε Α. Αποστολόπουλε

1.      Γνωρίζετε ότι με την αρ. πρ. 52/5-1-201 διαπιστωτική πράξη σας ορίσατε το δημοτικό σύμβουλο κ. Μπάμη Γεώργιο ως δημαρχεύοντα επειδή ο κ. Π. Χρονόπουλος έχει τεθεί σε αργία με την αρ. 16/7-7-2011 απόφασή σας και συνεχίζει να ευρίσκεται σε καθεστώς αργίας ενώ θα έπρεπε να τον έχετε κηρύξει έκπτωτο, μετά την οριστική καταδίκη του με την απόφαση 298/2011 του Αρείου Πάγου, όπως προβλέπεται ρητά από το Νόμο.


2.      Γνωρίζετε ότι μετά τη συγκρότηση σε σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου από τις αρχές Απριλίου 2011 και τον ορισμό αντιδημάρχων σύμφωνα με το άρθρο 89 του Ν. 3463/2006 έπρεπε να έχει εκλεγεί δημαρχεύων Αντιδήμαρχος από το ΔΣ. Άλλωστε η υπηρεσία σας με το συνημ. 1 επί του ζητήματος αυτού έχει συστήσει τα νόμιμα στο Δήμο Ζαχάρως ο οποίος κωφεύει αφού γνωρίζει ότι έχει την ανοχή σας.


3.      Γνωρίζετε ακόμη ότι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης με  προσφυγές μας σας έχουμε θέσει το θέμα αυτό ώστε με την ιδιότητά σας του Ελεγκτή Νομιμότητας, να λάβετε τα προβλεπόμενα μέτρα και να αποκαταστήσετε τη νομιμότητα, όπως οφείλετε. Δεδομένου ότι ο σε αργία ευρισκόμενος Π. Χρονόπουλος καλείται και παρευρίσκεται ως δήμαρχος σε όλα τα ΔΣ κατά παράβαση του Νόμου και βεβαίως η κλήτευσή του και μόνο αρκεί για την ακύρωσή τους.


Κε Αποστολόπουλε


αν και γνωρίζετε όλα τα προαναφερόμενα γεγονότα, τελείως αδικαιολόγητα μέχρι σήμερα, έχετε παραβλέψει να ασκήσετε τα καθήκοντα τα οποία σας έχει εμπιστευθεί η Πολιτεία και να αποκαταστήσετε τη νομιμότητα στο Δ. Ζαχάρως. Φτάσατε μάλιστα να απορρίπτετε τις νόμιμες προσφυγές μας (προσφυγή της 9-5-2011) που αφορούν στην παράνομη κλήτευση και παρουσία του Π. Χρονόπουλου ως Δημάρχου, επικαλούμενος ότι δήθεν δεν έχουμε οι δημοτικοί σύμβουλοι έννομο συμφέρον. Αναφέροντας επιπλέον στο σκεπτικό του συνημ. 2 εγγράφου σας ένα δυσνόητο αλλά αξιομνημόνευτο σκεπτικό. Αλλά ακόμη και αν, κατά την αντίληψή σας, υποτεθεί ότι εμείς δεν έχουμε έννομο συμφέρον, εσείς ως Ελεγκτής Νομιμότητας θα έπρεπε ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΝΑ  ΕΝΕΡΓΗΣΕΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ και να μην αυτοαναιρείστε. Εσείς τον έχετε θέσει σε αργία για την προστασία του Δημόσιου Συμφέροντος, ενώ σήμερα, αποφεύγοντας να εφαρμόσετε το νόμο, τον έχετε επαναφέρει στην ενεργό δράση, ενεργώντας πλέον εσείς ο ίδιος σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος.


Κε Αποστολόπουλε


Ζητάμε άμεσα:


1ον να εκδώσετε τη διαπιστωτική πράξη έκπτωσης του Π. Χρονόπουλου την οποία αδικαιολόγητα έχετε καθυστερήσει να εκδώσετε κατά παράβαση των καθηκόντων σας, αν και έχετε στα χέρια σας την οριστική του καταδίκη από τον Αρ. Πάγο πάνω από 45 ημέρες.


2ον να επιβάλλεται τις προβλεπόμενες πειθαρχικές κυρώσεις στον πρόεδρο του ΔΣ που δεν εφαρμόζει το Νόμο αγνοώντας τις διαπιστωτικές πράξεις σας το νόμο και τις έγγραφες οδηγίες της Υπηρεσίας σας.


                                                Ο Επικεφαλής

                                                της Μείζονος Αντιπολίτευσης


                                                Κώστας Ι. Αλεξανδρόπουλος



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΑΚΗ ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ,ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ,ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ,ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ,ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΥΣ,ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ?ΝΟΜΙΖΩ ΕΤΣΙ ΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Θεόδ. Κόλλιας είπε...

Ρε σύ Μάκη τι ψάχνεις εσύ και όλοι μας; Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ.Κάθε ελπίδα και προσμονή από δαύτους είναι αφέλεια 1000 πιθήκων!!!Βεβαίως, όχι ότι η ΝΔ, τρομάρα της και τρομάρα μας, είναι καλλίτερη...

ΕΡΜΙΟΝΗ - ΝΑΥΠΛΙΟ 2008 είπε...

ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ Κ. ΜΑΚΗ, ΕΧΩ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ!ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ