ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΣΑΜΑΡΑΣ : Ο "ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΣ" ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ...




ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ HOT DOC 

Χαριστικές παραχωρήσεις ακινήτων-φιλέτων, τακτοποιήσεις γνωστών και φίλων με φωτογραφικές διατάξεις, υπουργικές αποφάσεις στο παρά πέντε των εθνικών εκλογών του 2009, λίγο προτού η κυβέρνηση Καραμανλή παραχωρήσει τα σκήπτρα της εξουσίας. 

Ο αρχηγός της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς υπήρξε ιδιαίτερα «εξυπηρετικός» από τη θέση του υπουργού Πολιτισμού. Τέσσερις ημέρες πριν από τις εθνικές εκλογές του 2009, ακίνητο-φιλέτο 1.070 τμ, το οποίο ανήκει στο υπουργείο Πολιτισμού, παραχωρείται με απόφαση του κ. Σαμαρά σε οργανισμό που διευθύνει ο καθηγητής Σπύρος Φλογαϊτης, το όνομα του οποίου απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας αναφορικά με τις χρηματοδοτήσεις ΜΚΟ από το υπουργείο Εξωτερικών. 

Η παραχώρηση πραγματοποιείται με χαριστικούς όρους για μια 50ετία, ενώ το ελληνικό Δημόσιο επιβαρύνεται με το κόστος ανακατασκευής του ακινήτου έναντι 3 εκατ. ευρώ. Μόλις δύο ημέρες πριν από τις εκλογές 2009, με διαδικασίες εξπρές, ο Αντώνης Σαμαράς προχωρά στην εξαίρεση έκτασης 13,5 στρεμμάτων από τον αρχαιολογικό χώρο των Αρχαίων Αβδηρών στην Ξάνθη, εντός της οποίας απαγορεύεται κάθε οικοδομική δραστηριότητα. Στην επίμαχη έκταση βρίσκεται η εξοχική κατοικία και το χωράφι στενού φίλου του κ. Σαμαρά και στελέχους της ΝΔ.

Διαβάστε το αποκαλυπτικό δημοσίευμα στο πρώτο τεύχος του περιοδικού HOT DOC εδώ:

http://www.koutipandoras.gr/wp-content/uploads/2012/06/Samaras.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ