ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Η ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΗ ...




ΕΝΑΣ ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΣΜΟΣ...


Και τελικά μετά από καιρό αποδείχθηκε ότι η Λαμπρή Πόλη στο βάθος του ορίζοντα ήταν μια Ψεύτικη Πόλη.

Ενας μοιραιος αντικατοπτρισμός .

Οπως εκείνος που συμβαίνει τα πρωϊνά και το σούρουπο στην έρημο και αποπροσανατολίζει από την πορεία τους, τους περιηγητές και τους τολμηρούς μοναχικούς ταξιδιώτες .

Το μικρό καραβάνι των ταλαιπωρημένων ψυχών που περιπλανιόταν μαζί με τον μοναχικό ταξιδευτή μέσα στον χρόνο, αναζητώντας απάγκιο όπως το καράβι όταν βρίσκεται στην φουρτουνιασμένη θάλασσα, έπεσε μοιραία θύμα των ψευδαισθήσεων του.

Η Λαμπρή Πόλη στο βάθος της ερήμου αποδείχτηκε όχι μόνο ότι ήταν ψεύτικη αλλά και εφιαλτική καθώς στο σημείο που υποτίθεται ότι βρισκόταν , δεν ήταν παρά μόνο τα στοιχειωμένα πέτρινα ερείπια χορταριασμένων αρχαίων τάφων και μικροί σκοτεινοί λάκκοι με μαύρα δηλητηριώδη φίδια - σκιές …

Ο θρύλος των νομάδων της ερήμου το λέει καθαρά ότι πολλοί ταξιδευτές στο παρελθόν έπεσαν θύματα του αντικατοπτρισμού και πίστεψαν στην όαση της Λαμπρής Πόλης.

Τα ασπρισμένα τους κόκαλα που βρίσκονται διασκορπισμένα στο σημείο του παράξενου αντικατοπτρισμού , δείχνουν το τραγικό και τελευταίο λάθος της ζωής τους .

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που κατάλαβαν την ψεύτικη φασματική οπτασία και παρακάμπτοντας την πορεία τους , γλίτωσαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, την ψυχή τους και τα λογικά τους …από τον θάνατο.

Είναι οι  Μαύροι Ιππότες της ερήμου.

Τους ξεχωρίζει κανείς από το μισοσπασμένο από τις μάχες σπαθί τους , την τρομερή ματιά τους και το ρυτιδωμένο από τις κακουχίες πρόσωπό τους…

(Αφήγηση από το ημερολόγιο του Αραβα ταξιδευτή Αμπντούλ Αλχαζρέντ που βρέθηκε το 1.346 μ.Χ κάτω από ένα βράχο στην κοιλάδα Οόθ –Ναργκάι - δυό μέρες απόσταση από την πόλη Σελεφαϊς…)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ