ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΟΤΑΝ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ - ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ...ΞΕΨΥΧΑΕΙ ΤΟΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !


Ναι, έγινε και αυτό. Αφού προσπάθησαν με κάθε τρόπο να ανατρέψουν την δυναμική του HOT DOC, τώρα αναγκάζονται να παρανομήσουν. Ο ραδιοσταθμός Δίεση 101,3 ο οποίος διαφημίζει το HOT DOC επί πληρωμή, μας γνωστοποίησε πως αρνείται να παίξει το ραδιοφωνικό σποτ για το περιοδικό.

 Όταν ρωτησαμε γιατί, η απάντηση ήταν «εντολή άνωθεν, λόγω περιεχομένου». Τους διευκρινίσαμε πως το περιεχόμενο δεν είναι υβριστικό ώστε να δικαιολογεί κάτι τέτοιο και η άρνησή τους είναι ποινικό αδίκημα. Αντίκειται επιπλέον στους όρους δεοντολογίας και λειτουργίας των ραδιοφωνικών συχνοτήτων, όπως αυτοί ορίζονται από το ΕΣΡ. Αυτοί επέμεναν.

 Έτσι το διαφημιστικό του HOT DOC, δεν πρόκειται να παίξει στον ΔΙΕΣΗ, σε μια συχνότητα Δημόσια που έχει παραχωρηθεί με τον όρο να σέβεται το ραδιοφωνικό κοινό και τους νόμους του ελληνικού κράτους. Δείτε στο διαφημιστικό γιατί προσπαθούν με κάθε τρόπο να εμποδίσουν την αλήθεια, που δεν θα ακούσετε στα κανάλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ