ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΕΓΓΡΑΦΟ "ΦΑΝΤΑΣΜΑ" ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΦΟΝΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ


ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...  

Ένα περίεργο έγγραφο η γνησιότητα του οποίου ελέγχεται από τις δικαστικές Αρχές της Ηλείας , κατατέθηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηλείας , εκεί όπου εκδικάζεται η πολύκροτη υπόθεση των φονικών και καταστροφικών πυρκαγιών του 2007 , από την πλευρά των κατηγορουμένων. « Πρόκειται για ένα επίσημο έγγραφο που φέρεται να έστειλαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της τότε ΝΑ Ηλείας στους δήμους του νομού ως προειδοποίηση λίγο πριν την καταστροφή. Ζητήσαμε διευκρινήσεις με επίσημο τρόπο από τους δήμους και η εκπληκτική απάντηση που λάβαμε ήταν ότι τέτοιο έγγραφο δεν είχαν λάβει ποτέ…» - αποκάλυψε στο IONION FM και στην εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ η Χριστίνα Δρακοπούλου , αδερφή του δασοπυροσβέστη που βρήκε τραγικό θάνατο στην στροφή του θανάτου στην Αρτέμιδα. 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΕΓΓΡΑΦΟ ...ΦΑΝΤΑΣΜΑ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ