ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ


ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ

(Σ.Σ. : Η σιωπή των τοπικών βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται παρά τις αποκαλύψεις ... Οι τοπικοί εκδότες αρνούνται την δημοσιοποίηση των γεγονότων γιά το παρακρατος ...Τον δρόμο της σιωπης ακολουθεί η Νομαρχία Ηλείας και η ΤΕΔΚ... Τελικά τι συμβαίνει στην Ηλεια ; Ποιός εκβιάζει ποιόν και γιατί ; Τι κρυφά χαρτιά κρατάει ο δήμαρχος της Ζαχάρως και για ποιούς ;"

ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩ - ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΨΑΧΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ - «ΒΛΕΠΕΙ» ΚΑΙ Ο Α.ΠΑΓΟΣ

Τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας για τις απειλές, τους άσκοπους πυροβολισμούς και τη γενικότερη συμπεριφορά του δημάρχου της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου, όπως αυτή περιγράφεται στο αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη Κίμωνα Τσακίρη «Sugartown - Η Επόμενη Μέρα», διέταξε χθες και επίσημα ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηλείας.

Πρώτα τα έκαψαν με εμπρηστικούς μηχανισμούς, στη συνέχεια, τα  γκρέμισε μπουλντόζα στις 2.30 τα ξημερώματα! Από θαύμα σώθηκε ο 73χρονος  ανάπηρος που έμενε σε ένα από αυτά

Πρώτα τα έκαψαν με εμπρηστικούς μηχανισμούς, στη συνέχεια, τα γκρέμισε μπουλντόζα στις 2.30 τα ξημερώματα! Από θαύμα σώθηκε ο 73χρονος ανάπηρος που έμενε σε ένα από αυτά

Λίγες ώρες νωρίτερα ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ι. Τέντες, διαβίβασε στην Εισαγγελία του Πύργου την πολυσέλιδη καταγγελία του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη για «την έκνομη συμπεριφορά και τη συνεχιζόμενη ατιμωρησία του δημάρχου της Ζαχάρως», ζητώντας περαιτέρω έρευνα. Δικαστικές πηγές, που θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, ανέφεραν στην «Ε» ότι είναι εκτός λογικής ένας δήμαρχος που οπλοφορεί να βγάζει το όπλο του και να πυροβολεί μπροστά στην κάμερα δημόσια και οι αρμόδιες υπηρεσίες να μην ανακαλούν την άδεια οπλοφορίας του.

Και για εμπρησμό

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηλείας, εκτός των ανωτέρω, διέταξε χθες τη διενέργεια άλλης μιας κατεπείγουσας έρευνας για τα πρωτοφανή τελευταία γεγονότα στο «κράτος της Ζαχάρως».

Αφορά τον εμπρησμό και στη συνέχεια την κατεδάφιση παραλιακών κτισμάτων, εκτός της ζώνης αιγιαλού και παραλίας, από αγνώστους πριν από μερικές ημέρες, κυριολεκτικά κάτω από τη... μύτη της Αστυνομίας.

Ο εμπρησμός των παραλιακών κατοικιών με βάση τα στοιχεία που συνέλεξε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Πύργου έγινε στις 22.2.2010 από αγνώστους, που παραβίασαν τις κατοικίες και έριξαν στο εσωτερικό τους άγνωστη εύφλεκτη ύλη. Αμέσως μετά, οι ιδιοκτήτες των σπιτιών μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ζαχάρως και ζήτησαν την προστασία της Αστυνομίας καταγγέλλοντας εγγράφως και επωνύμως ότι η Δημοτική Αρχή της Ζαχάρως τούς απειλεί ευθέως ότι θα κατεδαφίσει τα σπίτια τους.

Μερικές ημέρες μετά, στις 8.3.2010, ένα βαρέος τύπου χωματουργικό μηχάνημα πήγε να «αποτελειώσει» τα οικήματα που δεν κάηκαν από τη φωτιά της 22ας Φεβρουαρίου, στην παραλία της Ζαχάρως. Πέντε σπίτια κατεδαφίστηκαν από το μυστηριώδες χωματουργικό μηχάνημα που έπιασε «δουλειά» στις 2.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Στο εσωτερικό του ενός εκ των σπιτιών κοιμόταν ο 73χρονος συνταξιούχος και ανάπηρος Ηρακλής Σπηλιόπουλος, που σώθηκε από θαύμα!

Το βαρύ όχημα, που δεν έφερε αριθμό κυκλοφορίας, άφησε τα ίχνη του στην άμμο, ενώ λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ότι κάποιοι είχαν κόψει το ρεύμα στη περιοχή, παρεμβαίνοντας παράνομα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ.

Χθες, ο Ηρακλής Σπηλιόπουλος κατήγγειλε στην «Ε» ότι δέχεται συνεχείς τηλεφωνικές απειλές για τη ζωή του, ενώ άγνωστος τον επισκέφτηκε προχθές και τον απείλησε ευθέως να εγκαταλείψει το σπίτι του. «Μετά από αυτά πήγα στον εισαγγελέα και τα κατήγγειλα όλα. Ομως δεν τους φοβάμαι. Είμαι εδώ έχοντας το κυνηγετικό μου όπλο δίπλα και τους περιμένω», ανέφερε στην «Ε» ο κ. Σπηλιόπουλος.

«Φαίνεται ότι μεταφέρθηκε το καθεστώς της Σικελίας. Πρόκειται περί οργανωμένου σχεδίου, όπως όλα δείχνουν, καθώς τίποτα δεν γίνεται στην τύχη σε αυτό τον τόπο. Είναι θέμα των ανακριτικών αρχών και της ευνομούμενης πολιτείας να εντοπίσουν τους δράστες», δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Χαράλαμπος Σαντάρμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ