ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2010

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...

3/31/2010
Εγώ είμαι το κράτος
Εγώ είμαι το κράτος
Παρά τα όσα έχουν καταγγελθεί δημόσια, ο Δήμαρχος Ζαχάρως συνεχίζει να επιβεβαιώνει πως το ελληνικό κράτος και οι νόμοι του δεν έχουν καμιά ισχύ στην περιοχή του.
Το πρωί δύο μπουλντόζες, γκρέμισαν επιδεικτικά σπίτια δύο κατοίκων που είχαν αντιδικία με το Δήμο και είχαν καταγγείλει πως απειλούνται.
Πριν από μερικές μέρες, άγνωστοι είχαν κάψει σπίτια κατοίκων που είχαν καταγγείλει το Δήμαρχο δημόσια. Παρότι η Περιφέρεια με έγγραφό της είχε απαγορεύσει στον Δήμαρχο να προχωρήσει σε κατεδαφίσεις κτισμάτων έστω και καμμένων στην περιοχή της Ζαχάρως, οι μπουλντόζες πήραν εντολή απ αυτόν που πραγματικά εξουσιάζει την περιοχή.
Συγχαρητήρια λοιπόν. Ο κύριος αυτός , με καταδίκες και απειλές από τηλεόρασης εναντίων όσως τον καταγγέλουν,συνεχίζει να οπλοφορεί και να παραμένει Δήμαρχος. Οι αρχές δεν έχουν προχωρήσει ούτε στις νόμιμες ενέργειες για το αυθαίρετο ξενοδοχείο του σε ζώνη που απαγορεύεται οποιαδήποτε δόμηση. Και ξαναθέτουμε το ερώτημα.
Πώς κρατάει ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα σε ομηρία; Ποιοί τον φοβούνται και γιατί;

http://www.koutipandoras.gr

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ :
Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ