ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ...


ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ…ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας προχώρησε σήμερα σε μια συντονισμένη επιχείρηση πάταξης της διαφθοράς και της αυθαιρεσίας στο νομό. Συνέλαβε και οδήγησε στο αυτόφωρο, έναν Ελβετό τουρίστα που έκανε ελεύθερο κάμπινγκ στην παραλία Νεοχωρίου. Μάλιστα. Όπως ακριβώς το διαβάζετε.

Ο κουμποροφόρος δήμαρχος της Ζαχάρως έχει εμφανιστεί μπροστά στις κάμερες να πυροβολεί, να απειλεί πως θα εκτελέσει ανθρώπους, αλλά η Αστυνομία της Ζαχάρως δεν κάνει το παραμικρό. Παρότι έχει δύο καταδίκες δεν του αφαιρεί την άδεια οπλοφορίας με το επιχείρημα πως τα αδικήματα δεν είναι απ αυτά που οδηγούν σε αφαίρεση άδειας οπλοφορίας (ούτε οι απειλές; Ούτε η η άσκοπη αποδεδειγμένη οπλοχρησία;)

Έχουν δημοσιευτεί έγγραφα που αποδεικνύουν πως ο Πανταζής Χρονόπουλος έχει χτίσει παράνομα ξενοδοχείο 72 κλινών σε περιοχή που απαγορεύεται κάθε δόμηση, αλλά η Αστυνομία δεν έχει κάνει το αυτονόητο.

Υπάρχουν στο βιβλίο συμβάντων του αστυνομικού τμήματος Ζαχάρως καταγγελίες ανθρώπων που λένε πως απειλούν πως θα τους κάψουν τα σπίτια. Την επόμενη κιόλας μέρα τα σπίτια πραγματικά καίγονται. Η Αστυνομία πάλι δεν ξέρει τίποτα

Αλλά σήμερα αποκατέστησε επιτέλους την τάξη. Συνέλαβε τον Ελβετό που έκανε κάμπινγκ στην παραλία. Εύγε, αστυνομία της…παραλίας.

ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ :

http://www.koutipandoras.gr/ArticleDetail.aspx?nodeSerial=001001004002&nodeId=37&articleId=2074


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ