ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Εχει ασυλία;



ΠΟΙΟΣ , ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ;

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ 22.3.2010

Καθεστώς ατιμωρησίας συνεχίζει να επικρατεί, παρά τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις, στο αυτόνομο κρατίδιο της Ζαχάρως Ηλείας, με τον τοπικό δήμαρχο να γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τους νόμους.

Ο νέος γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Τάσος Αποστολόπουλος περιμένει, όπως μας είπε χθες, τη γνωμοδότηση των νομικών του υπηρεσιών, προκειμένου να επιβάλει τον νόμο στον καταδικασθέντα δύο φορές, σε δεύτερο βαθμό, για παράβαση καθήκοντος δήμαρχο.

Αλήθεια, πόσο μας τιμά ως χώρα, ένας δήμαρχος να καταδικάζεται, να πυροβολεί δημόσια με το όπλο του, να απειλεί δημοσιογράφους και πολίτες, να έχει αυθαίρετη ξενοδοχειακή μονάδα εντός προστατευόμενης περιοχής, να έχει σε εκκρεμότητα σωρεία παραπομπών σε δικαστήρια και να παραμένει στη θέση του; Οι υπουργοί Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης και Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης τι λένε για την, προκλητική πλέον, ασυλία και ατιμωρησία του συγκεκριμένου ατόμου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ