ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΠΑΤΡΑ: "Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΣΧΟΛΗ"

Αντί για τον Ρουμάνο κακοποιό, συνέλαβαν τον δημοσιογράφο Αχιλλέα Ροδίτη

Του έκαναν μήνυση για αντίσταση κατά της αρχής.


Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr συνελήφθη πριν από μία περίπου ώρα  ο Πατρινός δημοσιογράφος Αχιλλέας Ροδίτης την ώρα που έκανε ρεπορτάζ στο σημείο όπου έχει ταμπουρωθεί ο Ρουμάνος κακοποιός στην Πάτρα. Η σύλληψη έγινε επειδή, όπως ισχυρίζονται οι αστυνομικοί, ο δημοσιογράφος δεν υπάκουσε στις εντολές τους να καθίσει έξω από την κορδέλα ασφαλείας, απο την οποία ωστόσο είχαν καταφέρει να περάσουν και άλλοι δημοσιογράφοι πριν, αλλά και πολίτες, χωρίς να έχει υπάρξει καμία τόσο σοβαρή αντίδραση.

Ο υποδιοικητής του  Α' Αστυνομικού Τμήματος των Πατρών σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έκανε μήνυση για αντίσταση κατά της αρχής και ο δημοσιογράφος κρατείται.
Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας  έσπευσαν εκπρόσωποι της ΕΣΗΕΠΗΝ για να ενημερωθούν για το τι συνέβη, ενώ αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος ο δημοσιογράφος και να οριστεί τακτική δικάσιμος.

*** Πριν λίγο ο συναδελφος μας είπε ότι με εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος και αποκάλυψε ότι από την αψυχολόγητη ενέργεια των αστυνομικών να τον συλλάβουν την ώρα που έκανε ρεπορταζ, παρ ολιγο να χτυπηθεί από πολίτες που τον πέρασαν για τον Ρουμάνο κακοποιό .  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ