ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...


ΧΤΥΠΗΜΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ

ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ...ΟΥΤΕ ΝΑ "ΛΙΒΑΝΙΖΕΙ" ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ



Καρτέρι θανάτου στο δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια

ΕΛΑΣ: Από τη «Σέχτα Επαναστατών» είχαν χρησιμοποιηθεί τα όπλα
Τελευταία ενημέρωση: 10:26 Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Εν ψυχρώ δολοφονήθηκε στις 5:26 σήμερα το πρωί από άγνωστους εκτελεστές, ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας γενικός διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Θέμα 989». H Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι τα όπλα είχαν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν από τη «Σέχτα Επαναστατών».
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστοι χρησιμοποίησαν τέχνασμα προκειμένου να κάνουν το θύμα να βγει από το σπίτι του, στη Δαιδάλου 21 στην Ηλιούπολη.
Οι δράστες χτύπησαν το κουδούνι της πολυκατοικίας του και παραπλάνησαν το θύμα να κατέβει με το πρόσχημα ότι κάποιος τού κλέβει το αυτοκίνητο. Όταν ο Γκιόλιας κατέβηκε από το σπίτι του, τον πυροβόλησαν πολλές φορές .
 
Από το σημείο συλλέχθηκαν 20 κάλυκες από πυροβόλο όπλο.
Εκτιμάται ότι δράστες είναι τρία άτομα που διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με μία μαρτυρία που εξετάζουν οι αστυνομικοί, οι δράστες φορούσαν στολές πιθανόν Σεκιούριτι ή Δημοτικής Αστυνομίας και ήταν τουλάχιστον τρεις.
Σημειώνεται ότι γύρω στις 7 το πρωί και σε σχετικά μικρή απόσταση από τον τόπο της δολοφονίας, βρέθηκε καμένο ένα ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο εξετάζεται αν ήταν των δραστών.
Το αυτοκίνητο αυτό εκλάπη από τον Άλιμο,το περασμένο Σάββατο 17/7/2010 και είχε δηλωθεί η κλοπή από τον ιδιοκτήτη του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής
Η περιοχή έχει αποκλειστεί, ενώ έχουν συλλεχθεί οι κάλυκες από το σημείο της επίθεσης και έχουν σταλεί για εργασιακές εξετάσεις.
Ο Σωκράτης Γκιόλιας,  ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού δύο ετών. Το τελευταίο διάστημα εργαζόταν ως διευθυντής στο ραδιοφωνικό σταθμό "Θέμα 989" και φέρονταν ως ένας από τους διαχειριστές του blog troktiko. Υπήρξε και για χρόνια στενός συνεργάτης του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Αύριο η κηδεία

Η κηδεία του Σωκράτη Γκιόλια θα γίνει αύριο στις 4.30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Ηλιούπολη.

Π. Σόμπολος: Πλήγμα στη μάχιμη δημοσιογραφία

"Πρόκειται για ένα πλήγμα στην ελευθεροτυπία και τη μάχιμη δημοσιογραφία" δήλωσε σήμερα το πρωί μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος, με αφορμή τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια.
Ο κ. Σόμπολος καταδίκασε τη σημερινή επίθεση και ζήτησε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να καταβληθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη των δραστών.

Γ. Μαρακάκης: Ο εισαγγελέας θα βρει μπροστά του ποιοι κρύβονται πίσω από το χτύπημα
Την πεποίθησή του ότι η εισαγγελική έρευνα "θα βρεθεί μπροστά" στους ενόχους της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια, εξέφρασε ο δικηγόρος του Γ. Μαρακάκης.
Όπως είπε, ο δημοσιογράφος δεχόταν απειλές από διάφορες πλευρές εδώ και 15 χρόνια και "είναι πολύ πιθανό να έχει φυλάξει πολύ καλά, στοιχεία που τουλάχιστον θα δώσουν τις σωστές οδηγίες" σε αυτούς που θα ερευνήσουν την υπόθεση δολοφονίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ