ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ...



ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ"ΠΑΤΡΙΣ" ΚΑΙ "ΠΡΩΤΗ"  ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ
Αγωγές και μηνύσεις κατά των τοπικών εφημερίδων της Ηλείας «Πατρίς» και «Πρώτη» ζητώντας χρηματική αποζημίωση εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ,   κατέθεσε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.

Ο δημοσιογράφος της γνωστής εκπομπής «Το Κουτί της Πανδώρας» στη ΝΕΤ στρέφεται κατά των δύο εφημερίδων διότι κατά το παρελθόν καταφέρθηκαν εναντίον του με υβριστικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα υιοθετώντας τις απόψεις του επίορκου πρώην δημάρχου της Ζαχάρως για τις αποκαλύψεις στην εκπομπή του που όπως αποδείχθηκε και δικαστικά βασίζονταν σε πραγματικά γεγονότα.

Οι δύο τοπικές εφημερίδες σε δημοσιεύματά τους χαρακτήριζαν απαξιωτικά την εκπομπή του δημοσιογράφου χωρίς ποτέ να ζητήσουν ή να δημοσιεύσουν την άποψή του.

Μάλιστα – όπως καταγγέλλει ο Κώστας Βαξεβάνη – δεν δημοσίευσαν όπως όφειλαν την επιστολή που τους έστειλε αμέσως μετά την δικαίωσή του στα δικαστήρια,  μετά από αγωγή που είχε καταθέσει εναντίον του ο  Πανταζής Χρονόπολος.
 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο Κ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ Κ ΤΗ ΨΥΧΗ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑΑΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΄΄ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΡΧΟΝΤΑ'' ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΒΑΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΦΥΡΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Ο Μητροπολίτης Τρυφ. και Ολυμ. που παρεύρεθηκε στη θεία λειτουργεία στο Κακόβατο, ξεκίνησε το λόγο του με την εξής προσφώνηση: " Εντιμότατε Κύριε Δήμαρχε..."
Τα σχόλια δικά σας...

Λωτοφάγος είπε...

Η εκπομπή ήταν εξαιρετική και έδειξε στον πολύ κόσμο όλα αυτά για τα οποία γράφετε τόσον καιρό.
Πιστεύω ότι δεν αηδίασα μόνο εγώ!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ