ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ?


ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ...

ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΤΑΚΗ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΛΕΙΑΣ


ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ?

Σε χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή στο ΑΛΤΕΡ του Κώστα Χαρδαβέλα όπου συμμετείχατε ως καλεσμένος είπατε δημόσια ότι έχετε την εντολή από τα οργανα του ΠΑΣΟΚ της Ηλείας και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσετε το μεσοπρόθεσμο…

Δηλαδή έχετε την εντολή να κάνετε πιο φτωχούς τους κατατρεγμένους πυρόπληκτους και σεισμόπληκτους κατοίκους του νομού σας και πιο πλουσιότερους εκείνους που με όχημα την πολιτική πλούτισαν όλα αυτά τα χρόνια σε βάρος των πολιτών …

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ?

ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΕΊΤΕ ΤΟ ΠΟΤΟ ΣΑΣ ΑΝΕΜΕΛΑ ?

ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ?

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ?  

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ  

4 σχόλια:

Sotiris Sotiropoulos είπε...

Αγαπητέ Μάκη.
Ο κ. Αντωνακόπουλος μου ήταν συμπαθής. Μάλιστα ήταν ο μόνος από τους κ.κ. βο(υ)λευτές Ηλείας που τιμούσε όλες τις Εκδηλώσεις μας στη Δίβρη,παρά την κριτική που ασκούσα. Αλλά θα αναφέρω δύο κραυγαλέα περιστατικά που ενισχύουν το ανωτέρω μαχητικό σχόλιό σου.
1ο. Ο κ. Αντων/λος, ως Αντινομάρχης Υγείας (Ιατρός ων σε Νοσοκομείο των Πατρών όπου νοσηλευόταν από μελιταίο πυρετό νεαρό παιδί της Δίβρης!!...)όταν ο Μελιταίος στη Δίβρη (εσύ ξέρεις γιατί πρώτος το ανέδειξες στην "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ") ήταν στο απόγειό του και μόνο μέσα στην Δίβρη ήσαν περί τα 200 κρούσματα (καλά διαβάσατε) αρρώστων πολλοί βαριά στο Νοσ/μείο, ο κύριος αυτός έστελνε επίσημο έγγραφο μιλώντας για 4 μόνοκρούσματα σε όλη την Ηλεία(!!!), όταν ήταν χιλιάδες. Αιδώς Ηλείε... Και μάλιστα πήγαινε στη Δίβρη σε γιορτή και έτρωγε επιδεικτικά κρέας (υπάρχει φωτογραφία του στη "ΠΑΤΡΙΔΑ", στη διάθεσή σας)και διαφήμιζε το μολυσμένο κρέας!...
2ο. Πρόσφατα με τους νέους Καλλικρατικούς Δήμους βγήκε και είπε το μέγα ψέμα στη Βουλή, ότι δήθεν όλοι οι Δήμαρχοι της Ορεινής Ηλείας (Λαμπείας, Φολόης και Λασιώνος) ότι ήθελαν να πανε στο Δήμο Ωλένης, επειδή ήθελε να ενισχύσει τον πελατειακό φίλο του πρώην Δήμαρχο Ωλένης (!!) Δις αιδώς, κύριε Ηλείε εκπροσωπέ μας.
Σωτ. Σωτηρόπουλος ΔΙΒΡΗ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΥΕΤΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!

Κωνσταντίνος Ζωγόπουλος είπε...

Βολεμένος ο κ.Αντωνακόπουλος,εδω μέχρι και τη γυναίκα του την πήρε με μετάταξη στο γραφείο (νόμιμο βέβαια αλλά όχι ηθικό).Δουλεπρεπής και υπάκουος στα κελεύσματα των αφεντικών του,χωρίς ίχνος ντροπής,αυτός και ο άλλος ο γιάπης Κατρίνης

ΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ….



Προφανώς δεν έχετε διαβάσει την τελευταία εβδομάδα προσεκτικά τοπικές εφημερίδες της Ηλείας.
Αν συνέβαινε αυτό, θα είχατε διαβάσει ότι υπήρξε ομόφωνη απόφαση της Νομαρχιακής Συνέλευσης του ΠΑΣΟΚ, που έγινε στο Εργατικό Κέντρο στον Πύργο, η οποία εξουσιοδοτούσε τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, να ψηφίσουν θετικά, ώστε να αποτραπεί η χρεοκοπία της χώρας.
Ζούμε μέσα στην κοινωνία, γνωρίζουμε ακριβώς την διάσταση των προβλημάτων. Η παρουσία μας στην πολιτική σκηνή είναι συνδεδεμένη με κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες διαχρονικά. Έτσι και το περασμένο Σαββατοκύριακο είχα συνάντηση με αγρότες συνδικαλιστές για το πρόβλημα στην διάθεση του καρπουζιού, καθώς και με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πυργίων. Επίσης συμμετέχω σε όλες τις εκδηλώσεις στον Νομό. Οι πολίτες εκφράζουν τους προβληματισμούς και τις διαφωνίες τους επιδεικνύοντας δημοκρατική αγωγή.
Η επιχειρούμενη ‘τρομοκρατία’ εν ονόματι μιας θεωρητικής- εικονικής προοδευτικότητας, απέναντι στην θεσμοθετημένη έκφραση της λαϊκής κυριαρχίας, που είναι οι βουλευτές, δεν θα περάσει. Ο λαός έχει παιδεία, έχει μνήμη, έχει κρίση. Οι αυτόκλητοι, συνολικά καταγγελόμενοι από το ελληνικό κοινοβούλιο και τα κόμματα ‘επαναστάτες’, προστάτες του λαού, είναι ελάχιστοι σε αριθμό αλλά και σε πολιτική βαρύτητα. Μόνο ο παραμορφωτικός φακός, λίγων συνοδοιπόρων, προσπαθεί να υπερμεγεθύνει το ελάχιστο σε μέγιστο.
Υπάρχει όμως και η πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα, ορατή δια γυμνού οφθαλμού. Βιώνουμε την μεγαλύτερη ματαπολεμική κρίση, την μεγαλύτερη ιστορικά αγωνία για το μέλλον της χώρας. Οι εκλεγμένοι – από χιλιάδες πολίτες ο καθένας – Βουλευτές, όλων των κομμάτων, δεν ζουν στον μικρόκοσμο της παρέας τους, ούτε στην ψευδαίσθηση της θεωρίας τους. Αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, θα κριθούν όποτε γίνουν εκλογές. Πάντως όσοι υιοθετούν πρακτικές βίας, όσοι προκαλούν, όσοι δεν τις καταδικάζουν, έχουν τεθεί στο περιθώριο από Έλληνες πολίτες. Ακόμα και σήμερα στις δημοσκοπήσεις, βλέπουν την πλάτη των ψηφοφόρων. Το γεγονός αυτό αφαιρεί το επιχείρημα από κάποιους ότι είναι λαϊκοί εντολείς.
Εντολέας του λαού είναι ο αιρετός, βάσει του Συντάγματος της χώρας, βάσει των αρχών της Δημοκρατίας.
Οι κοινωνικοί αγώνες είναι το οξυγόνο της Δημοκρατίας και της προόδου. Συλλογικοί αγώνες, με αρχές, με στόχους, με δημοκρατικό ήθος.
Σε συνέντευξη μου, προ τριών μηνών σε Αθηναϊκή ημερήσια εφημερίδα είχα τονίσει την ανάγκη να υπάρξει στην χώρα ένα ακηδεμόνευτο, πατριωτικό, προοδευτικό κίνημα.
Οι προσωπικές εκρήξεις, οι τραμπουκισμοί, η παραβατικότητα δεν συνιστούν πολιτική συμπεριφορά.
Οι συμπεριφορές αυτές αποδοκιμάζονται από τους δημοκράτες πολίτες ενώ λειτουργούν αποτρεπτικά για τη συνύπαρξη του κορμού της κοινωνίας με αυτές τις ασχήμιες. Έτσι έχουν περιοριστεί οι συγκεντρώσεις πολιτών, σχετικά με τον αρχικό αυθορμητισμό τους. Άρα πολιτικά κόμματα- συνολικά- και κοινωνία, καταδικάζουν αυτές τις πρακτικές. Μένουν κάποιοι να εγκωμιάζουν δημοσίως και χαιρέκακα τις βαρβαρότητες που εμπίπτουν ως τιμωρητέες στον κώδικα του κοινού ποινικού δικαίου. Συγχαρητήρια!!!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ