ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΡΙΜΗ


ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ  

ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ 

ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΡΙΜΗ 

ΤΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΠριν από λίγο...

Οι μπάτσοι του κυρίου Παπανδρέου και της παρέας του, επιτέθηκαν χωρίς αιτία στο μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και δημοσιογράφου της ΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ Δημήτρη Τρίμη και του έσπασαν το χέρι.
Ο δημοσιογράφος πήγε να παρέμβει όταν είδε άντρες των ΜΑΤ να ξυλοκοπούν διαδηλωτές. Οι άντρες  των ΜΑΤ χτύπησαν και τον ίδιο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κάταγμα στον αγκώνα .

" Δεν προκάλεσα κανέναν . Χωρίς αιτία αστυνομικοί με πέταξαν κάτω και με χτύπησαν" - ανέφερε στο blog o δημοσιογράφος και τόνισε ότι θα καταθέσει μήνυση σε βάρος εκείων που του προκάλεσαν το κάταγμα. ΙΔΟΥ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ