ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

ΤΑΚΗ ΜΑΣ ... ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ...
Αποστάτες είναι όσοι ψηφίσουν
το «μεσοπρόθεσμο» έγκλημα

Οι πολίτες της Ηλείας με ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές του νομού απαιτούν απ’ αυτούς να καταψηφίσουν τα νέα βάρβαρα μέτρα του νέου μνημονίου. 

Ο βουλευτής Αντωνακόπουλος, προσερχόμενος στη Βουλή, αισθάνθηκε την ανάγκη να υπερασπιστεί τα προχθεσινά καραγκιοζιλίκια «παραιτούμαι – ξεπαραιτούμαι» του Παπανδρέου. Αναφέρθηκε μάλιστα στο 1965 και στους σύγχρονους αποστάτες.

Συμφωνούμε. Ναι, υπάρχουν και σήμερα αποστάτες. Είναι όσοι ψηφίσουν τη νέα «μεσοπρόθεσμη» λεηλασία μισθών και συντάξεων, τους νέους φόρους που θα ξεζουμίσουν το ισχνό λαϊκό εισόδημα, το ξεπούλημα κοψοχρονιά της δημόσιας περιουσίας. 

Αποστάτες σήμερα είναι όσοι έχουν δημιουργήσει ένα εκατομμύριο ανέργους, όσοι ενεργούν ως υπάλληλοι της τρόικας, όσοι τρομοκρατούν το λαό μιλώντας ως εκπρόσωποι των δανειστών. Τέτοιους βουλευτές ο κόσμος δεν τους χρειάζεται. Δεν τους χρειάζεται γιατί τώρα τον λόγο τον έχει ο ίδιος. Τώρα μιλούν οι πλατείες.

Από το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ