ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ :http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=288855

  Ντοκουμέντο: ΜΑΤ φυγαδεύουν κουκουλοφόρους στο προαύλιο της Βουλής!

Πλήθος από περιστατικά βίας κατά διαδηλωτών έχουν καταγραφεί σε βίντεο κι έχουν ανέβει στο YouTube και σε άλλα κανάλια. Σε μερικά εμφανίζονται άνδρες των ΜΑΤ να χτυπούν διαδηλωτές και να κάνουν βίαιες προσαγωγές. Σε κάποια άλλα να ρίχνουν δακρυγόνα μέσα στην είσοδο του μετρό, στο Σύνταγμα, να φυγαδεύουν «κουκουλοφόρους» με σιδερόβεργες ακόμη και μέσα στο προαύλιο της Βουλής των Ελλήνων. Εικόνες που αποδεικνύουν αυτό που ήταν ήδη γνωστό εδώ και καιρό: η αστυνομία καλύπτει αλλά και συνεργάζεται με κουκουλοφόρους προβοκάτορες.

Επίσης, σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα Zougla.gr φαίνεται η απόπειρα εμπρησμού των "Μακ Ντόναλντς" από ομάδα ατόμων τα οποία δρουν ανενόχλητα. Ανδρες των ΜΑΤ οι οποίοι κάνουν την εμφάνισή τους από την οδό Ερμού φαίνεται να πιάνουν και να ρίχνουν στο έδαφος έναν από τους εμπρηστές. Δευτερόλεπτα μετά ο άγνωστος σηκώνεται και φεύγει σαν ...κύριος από το σημείο, ενώ τα ΜΑΤ στρέφουν αλλού την προσοχή τους. Το βίντεο μπορείτε να το δείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ