ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2007

ΘΥΜΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ?


ΕΝΟΧΟΙ Η ΘΥΜΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ?



Μια πολύ περίεργη ιστορία διαδραματίστηκε προ ημερών σε χωριό της Ηλείας με πρωταγωνιστές την Αστυνομία και δύο αδέλφια που είχαν βοηθήσει προ ετών με τις καταθέσεις τους για την εξάρθρωση του σκοτεινού κυκλώματος της αστυνομικής διαφθοράς στον νομό.

Πρόκειται για τα μέλη μιας οικογένειας στο χωριό Οινόη τα οποία κατά το παρελθόν , στην διάρκεια της έρευνας για την διαφθορά είχαν γίνει στόχος των κυκλωμάτων που θέλησαν να τα εμπλέξουν μέσω σκευωριών χρησιμοποιώντας πλαστά και κατασκευασμένα στοιχεία.

Η ύπαρξη της σκευωρίας δεν είναι δική μας αυθαίρετη άποψη αλλά προέρχεται και επιβεβαιώνεται από τις τότε δικαστικές αποφάσεις.

Για να καταλάβουν οι επισκέπτες της σελίδας τι λέμε δίνουμε τις απαραίτητες εξηγήσεις:

Την περίοδο που ένας γιος της συγκεκριμένης οικογένειας συνεργαζόμενος με τις διωκτικές Αρχές βοηθά την εξάρθρωση των κυκλωμάτων διαφθοράς , στην αυλή του σπιτιού του βρίσκεται μισό κιλό χασίς πολύ κακής ποιότητας . Τα μέλη της συγκεκριμένης οικογένειας καταγγέλλουν τότε ότι τα ναρκωτικά ήταν τοποθετημένα από τους επίορκους αστυνομικούς που θέλησαν να τους εκδικηθούν επειδή μίλησαν. Κανείς τότε δεν τους πιστεύει. Όμως στα δικαστήρια που ακολουθούν επιβεβαιώνεται πανηγυρικά η εκδοχή της σκευωρίας καθώς όλοι αθωώνονται .

Πριν από αυτό το περιστατικό , είχε προηγηθεί η προσπάθεια ενοχοποίησης του πατέρα της συγκεκριμένης οικογένειας από την ομάδα των διαφθαρμένων αστυνομικών οι οποίοι ήταν τότε ακόμα στην υπηρεσία τους.
Συγκεκριμένα τον είχαν καλέσει για κατάθεση στην Ασφάλεια , του έδωσαν να πιει νερό και το ποτήρι που είχε πιάσει το τοποθέτησαν μετά σε μια χασισοφυτεία !!!Είδε κι έπαθε τότε ο άμοιρος πατέρας της οικογένειας να πείσει την αστυνομία και τους δικαστές ότι ήταν αθώος και θύμα σκευωρίας.
Στα δικαστήρια που ακολούθησαν αθωώθηκε κι εκείνος και αποκαλύφθηκε για μια ακόμη φορά ο τρόπος δράσης και εκδίκησης των σκοτεινών κυκλωμάτων.

Προ ημερών η συγκεκριμένη οικογένεια ενεπλάκη εκ νέου σε νέα παρόμοια περιπέτεια. Η αστυνομία αξιοποιώντας – όπως λέει – πληροφορίες, έκανε έρευνα στο σπίτι της με το αιτιολογικό ότι μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά βρισκόταν μια μικρή εγκαταλελειμμένη χασισοφυτεία. Η έρευνα δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα παρά μόνο κάποιες ενδείξεις που κατά την αστυνομία έδειχναν ότι τα δύο αδέρφια της οικογένειας σχετίζονταν με την χασισοφυτεία. Η κυριότερη από όλες ήταν μια ψαλίδα πάνω στην οποία – σύμφωνα με την αστυνομία και την χημική υπηρεσία του Πύργου !!! βρέθηκαν ίχνη κάνναβης. Τα δύο αδέρφια παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη και την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών. Μετά την απολογία τους στον ανακριτή αφέθηκαν ελεύθερα με περιοριστικούς όρους.
Οι ίδιοι όμως καταγγέλλουν ευθέως ότι δεν έχουν καμιά σχέση με την υπόθεση και τονίζουν ότι για μια ακόμη φορά γίνονται στόχος της αστυνομίας επειδή τόλμησαν και μίλησαν κατά το παρελθόν για τα κυκλώματα των διεφθαρμένων αστυνομικών.

Η χρονική συγκυρία που συνέβη το περιστατικό αυτό, δηλαδή λίγες μόλις ημέρες μετά τον θάνατο του αστυνομικού Δημήτρη Γεωργίου που ερευνούσε πριν από χρόνια την αστυνομική διαφθορά στην Ηλεία , αλλά και τα δύο περιστατικά του παρελθόντος , δημιουργούν σοβαρούς προβληματισμούς και αρνητικές εντυπώσεις.
Διότι η αστυνομία δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνεται από κάποιους το όχημα για εκδίκηση των κυκλωμάτων διαφθοράς.
Και μάλιστα την ώρα που οι μεγαλέμποροι ηρωίνης αλωνίζουν ανενόχλητοι την Ηλεία σκορπίζοντας καθημερινά τα λευκά όνειρα θανάτου στις πιάτσες των τοξικομανών…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ