ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΣΔΟΕ "ΞΕΣΚΟΝΙΖΟΥΝ" ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ



ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΕ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

Ψάχνουν τις φορολογικές δηλώσεις όλων των δικηγόρων στη Δυτ. Ελλάδα

Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : 15.6.2010

Την παρέμβαση του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας προκάλεσε το πρόσφατο ρεπορτάζ της «Ε» για τη δικηγόρο - αντιδήμαρχο του Πύργου και υπεύθυνη σε διοικητικά και οικονομικά θέματα Σούλα Τζίνη, η οποία με βάση την έρευνα των αρμόδιων υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών, βρέθηκε να μην έχει υποβάλει φορολογική δήλωση τα πέντε τελευταία χρόνια, ενώ με τη συνδρομή υπαλλήλου της ΔΟΥ Πύργου χρησιμοποιούσε παράνομα θεωρημένα βιβλίων εσόδων-εξόδων.


Ο εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για το θέμα, ενώ -σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες- ενημέρωσε την Κεντρική Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών ζητώντας τη διενέργεια έρευνας σε βάθος για πιθανή φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος καθώς και τον εντοπισμό άλλων αξιόποινων πράξεων στα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση.


Παράλληλα, με αφορμή την αποκάλυψη της «Ε», οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών προτίθενται να πραγματοποιήσουν γενική έρευνα σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα προκειμένου να εντοπιστούν οι επαγγελματίες δικηγόροι οι οποίοι με παράνομο τρόπο φοροδιαφεύγουν ή δεν έχουν υποβάλει, όπως όφειλαν από τον νόμο, φορολογικές δηλώσεις τα τελευταία χρόνια.

Στο στόχαστρο των αρμόδιων υπηρεσιών βρίσκεται και ο υπάλληλος της ΔΟΥ Πύργου που φέρεται να θεώρησε παράνομα τα οικονομικά στοιχεία της αντιδημάρχου του Πύργου χωρίς να συμβουλευτεί το σύστημα TAXIS και χωρίς αυτή να έχει υποβάλει φορολογική δήλωση ή να προσκομίσει βεβαιώσεις από το ΙΚΑ, το Ταμείο Υγείας και το Ταμείο Νομικών. Για τον ανωτέρω υπάλληλο και την εμπλοκή του στην υπόθεση της αντιδημάρχου του Πύργου, διατάχθηκαν ΕΔΕ και έρευνα στα οικονομικά του καθώς φέρεται κάτοχος περιουσιακών στοιχείων που δεν συνάδουν με τον μισθό και τα έσοδά του γενικότερα.

Οπως είναι γνωστό, το δημοσίευμα της «Ε» προκάλεσε την παραίτηση της κ. Τζίνη από το αξίωμα του αντιδημάρχου, η οποία δήλωσε γραπτώς και δημόσια ότι η παρουσία της στον Δήμο του Πύργου χαρακτηρίζεται από διαφάνεια στα οικονομικά ζητήματα και ότι η μη κατάθεση φορολογικών δηλώσεων ήταν αποτέλεσμα αμέλειας και σοβαρών οικογενειακών προβλημάτων.-


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ολα σωστα μηπως ομως αθελα σου και το εννοω αυτο το αθελα σου γινεσαι οργανο της Ρουμπινης

Ανώνυμος είπε...

Ποιας Ρουμπίνης ρε φίλε;...

Αυτοί που ξεσκέπασαν τώρα αυτό το θέμα
με την ανώνυμη επιστολή
τον μόνο που ευνοούν στην τελική είναι τον ΑΣΒΟ,
γι' αυτό και όλος ο Πύργος ξέρει ότι είναι πρώην συνεργάτες του Παρασκευόπουλου και τωρινοί του Ασβού.

Αλλά και τι μ' αυτό;
Δεν έπρεπε ο Νοδάρος να κάνει τις αποκαλύψεις;

Ας φρόντιζε ο Παρασκευόπουλος να μην έχει δίπλα του
συνεργάτες του Πανταζή
και
2-3 ά-φιλους που την έκαναν, γιατί δεν χόρτασαν... και οσμίζονται μάσες στον διευρυμένο δήμο, κάτω από την ομπρέλα του Ασβού.

Συνέχισε Νοδάρε, τον παλικαρίσιο μοναχικό σου δρόμο κι όποιον πάρει ο χάρος
:)

Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!

Ανώνυμος είπε...

Επανερχομαι λοιπον μετα την απαντηση του αναγνωστη σου περι "ασβου". Βλεπεις εσυ τωρα ποιοι ανθρωποι εκμεταλευονται τα γραφομενα σου αλλα και που ανηκουν πολιτικα. Εγω διαβασα λεπτομερως ολα οσα εγραφησαν και χωρις να γνωριζω την αντιδημαρχο. Οτι ολα αυτα προερχονται απο τη νεοεκλεγησα γραμματεα της ΝΔ Πυργου η οποια τυχγανει να ειναι και διευθυντρια της ΔΟΥ Πυργου και ονομαζεται Ρουμπινη Στυλιανοπουλου και την οποια το κακο ΠΑΣΟΚ διατηρει ακομα στη θεση της για να "αποκαλυπτει" ποιος υπεβαλλε δηλωση και ποιος οχι, να παριστανει τον ανακριτη και να διωκει την αντιδημαρχο που τεσσερα χρονια τωρα προσπαθει να περισωσει ο,τι μπορει απ΄τις ατελειωτες ατασθαλειες του παρελθοντος. Κρατηστε το ονομα Ρουμπινη Στυλιανοπουλου. Η Μητσοτακικη παλαιοδεξια σε ολο της το μεγαλειο. Εκδικηση στον αντιπαλο, κανενα σεβασμο στο νομο, ερμηνεια του νομου κομμενη και ραμμενη στα μετρα της. Κατω τα χερια απ΄τον Νοδαρο. Μην τον εκμεταλευεστε.

Ανώνυμος είπε...

ποιους θεωρεις ρε φιλε πρωην συνεργατες του παρασκευοπουλου που δεν χορτασαν;αν εννοεις τους δυο ζητησε ελεγχο για αυτους για να δεις οτι δεν εχουν τοσα χρονια ουτε αγορα ουτε καταθεσεις.ενα σπιτι με 3 δανεια και ενα αυτοκινητο 10 χρονων με δανειο και αυτο εχει ο ενας και ενα σπιτι ο αλλος.μηπως εισαι λαμογιο και κρινεις απο τον εαυτο σου;και τι οργανο της ρουμπινης τσαμπουνας στον ανθρωπο;εννοεις οτι πρεπει να καταδικαζουμε το δημοσιογραφο και οχι την παρανομια.να βγουν ολα στη φορα δεν λεει και το κομμα που στηριξε τον παρασκευοπουλο.τι ασβους και κουναβια μας λες;για την ταμπακερα θα μας πεις;ποιος εχει ευθυνη ο παρανομος η εκεινος που βγαζει την παρανομια;και μην λες οτι βγηκαν απο πρωην συνεργατες του γιατι τους δικαιωνεις που ειναι πρωην και οχι νυν αφου τους κανεις ραμπο;μηπως φοβασαι για κατι;

Ανώνυμος είπε...

γιατι δεν ζητατε τα ποθεν εσχες του καθενος ρε παιδια να δειτε αυτους τους πρωην;ρε τι μας λες αυτο που κανεις ειναι γκαιμπελιστικο και για γελια.μηπως δεν βγαινεις στην αγορα να μαθεις ποια ειναι λαμογια η οχι.

Ανώνυμος είπε...

ρε θα μας τρελλανουν;επειδη η ρουμπινη ειναι ΝΔ δεν πρεπει να βγαινουν τα απλυτα;βαλτε εναν πασοκο μη λαμογιο να δουμε θα τους καλυψει ολους;πανε αυτα τελειωσανε ολα θα βγαινουν πλεον,μου ειχατε μαθει στην καλυψη και τα διαλυσατε ολα.και ο δημαρχος τα θεωρει ιδιωτικες υποθεσεις.ρε τι μας λεει;

Ανώνυμος είπε...

Έχετε χάσει το πιο σημαντικό σημείο. Δεν είναι η μη υποβολή δηλώσεων.

Η Τζίνη έκανε ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ (παράνομα διάτρητα μπλοκ τιμολογίων, έστω και αν το έκανε ο υπάλληλος για λογαριασμό της) και με αυτά προφανώς καραμπινάτη ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ. Ο δήμαρχος είναι ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ που τη χρησιμοποίησε και κυρίως όμως που την ΚΑΛΥΨΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ και ΗΘΙΚΑ.

Τα πράγματα αυτά είναι ΠΟΙΝΙΚΑ και χοντρά αδικήματα.

Καλά έγινε και αποκαλύφθηκε το θέμα και ΧΕΣΤΗΚΑ ποιος και γιατί το αποκάλυψε, αυτό είναι δικό τους πολιτικάντικο θέμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ