ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ : Απειλεί τώρα με μηνύσεις τον Περιφερειάρχη !



ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ¨ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ"

Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : 25.6.2010
Με μήνυση κατά του γενικού γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Τάσου Αποστολόπουλου, απειλεί ο δήμαρχος της Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος σε περίπτωση που ο πρώτος τον θέσει σε αργία εφαρμόζοντας σχετική εντολή του υπουργείου Εσωτερικών και τη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Η Ολομέλεια του οποίου έκρινε προχθές ότι ο δήμαρχος ζημίωσε με την παραβατική συμπεριφορά του το Ελληνικό Δημόσιο και ως εκ τούτου σε συνδυασμό με τις καταδίκες του για παράβαση καθήκοντος θα πρέπει να τεθεί σε αργία.

«Αν ο γ.γ. κάνει δεκτή τη σχετική γνωμοδότηση θα του κάνω μήνυση για παράβαση καθήκοντος και θα προσφύγω στο ΣτΕ για να την ακυρώσω γιατί δεν είναι δικαστική απόφαση αλλά γνωμοδοτική που βασίζεται σε ελλιπή στοιχεία» δήλωσε χθες στα ΜΜΕ της Ηλείας ο κ. Χρονόπουλος.

Την ίδια ώρα τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και των Οικολόγων Πράσινων στην Ηλεία αποδέχτηκαν με ανακούφιση την εξέλιξη της απομάκρυνσης του κ. Χρονόπουλου από τον δημαρχιακό θώκο.

«Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης έθεσε τέλος σε μια πρωτοφανή και προκλητική κατάσταση παρανομίας που είχε δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια ο δήμαρχος της Ζαχάρως και την πράξη του αυτή εγκρίνουν με ικανοποίηση όλα τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία» δήλωσε στην «Ε» ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία, Γιάννης Αργυρόπουλος.

Ο Δημήτρης Βαξεβανάκης, γραμματέας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε: «Ο,τι ισχύει για όλους τους εκλεγμένους δημοτικούς άρχοντες, πρέπει να ισχύει και για τον δήμαρχο Ζαχάρως. Κανείς δεν μπορεί να είναι ανεξέλεγκτος. Αλαζονικές συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε αιρετούς που από τη φύση του αξιώματός τους οφείλουν να είναι υπηρέτες των πολιτών. Και στο κάτω κάτω "μαγκιά" είναι να έχεις το θάρρος να αναλαμβάνεις τις συνέπειες των πράξεών σου».

Οι Οικολόγοι Πράσινοι της Ηλείας με ανακοίνωσή τους χαιρετίζουν τις ενέργειες του υπουργού Εσωτερικών να θέσει στο περιθώριο τον δήμαρχο της Ζαχάρως, ενώ το ΚΚΕ επισημαίνει ότι «από την πρώτη στιγμή της εκλογής του Χρονόπουλου προσπάθησε να αναδείξει στους κατοίκους του δήμου αλλά και ευρύτερα του νομού τον ρόλο του συγκεκριμένου δημάρχου και τη λογική που θέλουν να περάσουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ.». *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ