ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ?


Σφίγγει ο κλοιός για το δήμαρχο Ζαχάρως
Σε δίκη δυο πρώην περιφερειάρχες γιατί δεν τον έθεσαν σε αργία

Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : 21.6.2010
Οριστικό τέλος στις παρανομίες του δημάρχου της Ζαχάρως, Πανταζή Χρονόπουλου, αναμένεται να βάλει σύντομα σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Εσωτερικών, θέτοντας στο περιθώριο τον καταδικασθέντα τρεις φορές για παράβαση καθήκοντος και κατηγορούμενο σε δεκάδες δίκες δήμαρχο, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε πρόσφατα και ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απιστία σε βάρος του Δημοσίου.
Ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Τάκης Αποστολόπουλος, μιλώντας στην «Ε» επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς τις προθέσεις του υπουργείου Εσωτερικών και ανέφερε τα εξής: «Το υπουργείο Εσωτερικών και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι για όλα ενημερωμένοι. Εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση του δημάρχου της Ζαχάρως και σύντομα θα δώσουν τη λύση που πρέπει».

Την ίδια ώρα, σε δίκη για παράβαση καθήκοντος κατ' εξακολούθηση παραπέμπονται να δικαστούν στο Α' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών δύο πρώην γενικοί γραμματείς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για τη μη τιμωρία σε αργία του δημάρχου της Ζαχάρως, Πανταζή Χρονόπουλου, ο οποίος με βάση τα πορίσματα των αρμοδίων υπηρεσιών, έχει υποπέσει σε πλήθος σοβαρών ποινικών και πειθαρχικών παραπτωμάτων. Κατηγορούμενοι είναι οι διορισμένοι επί Νέας Δημοκρατίας πρώην περιφερειάρχες Σπύρος Σπυρίδων και Παναγιώτης Καββαδάς.

Σύμφωνα με το οκτασέλιδο κατηγορητήριο, οι δύο πρώην περιφερειάρχες: «Αν και είχαν ενημερωθεί ότι ο δήμαρχος της Ζαχάρως είχε τελέσει κατά την άσκηση των καθηκόντων του πράξεις για τις οποίες μπορούσαν να επιβάλουν σε αυτόν με αιτιολογημένη απόφασή τους, κατόπιν της σύμφωνης γνώμης του πειθαρχικού συμβουλίου, την ποινή της αργίας σύμφωνα με τις διατάξεις του Δημοτικού Κοινοτικού Κώδικα, ουδέν έπραξαν, τόσο ο μεν πρώτος Παναγιώτης Καββαδάς το χρονικό διάστημα μέχρι τις 16.11.2006 - λήξη της θητείας του, όσο και ο δεύτερος Σπυρίδων Σπύρος από την έναρξη της θητείας του (17.11.2006) έως και τις 8.12.2008, ώστε να ενεργοποιηθεί η διαδικασία επιβολής τής εν λόγω πειθαρχικής ποινής για χάρη του δημοσίου συμφέροντος και τη διαφύλαξη του αδιάβλητου της λειτουργίας του Δήμου Ζαχάρως».

«Ως γ.γ. δεν παρανόμησα αλλά έκανα κατά γράμμα όλα εκείνα που με συμβούλευαν τότε οι νομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας», δήλωσε στην «Ε» ο πρώην γεν. γραμματέας, Σπύρος Σπυρίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ