ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ !


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ 17.6.2010

Μην τον χάσουν...

http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=17/06/2010&id=173929

Υποψήφιος δήμαρχος δήλωσε και επίσημα χθες με «διάγγελμά» του στα τοπικά ΜΜΕ της Ηλείας ο καλυπτόμενος σκανδαλωδώς για τις παρανομίες του και τις καταδίκες του, από τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, νυν δήμαρχος της Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος.
«Πρόθεσή μου είναι να ολοκληρώσω το αναπτυξιακό έργο που έχω ξεκινήσει εδώ και οκτώ χρόνια», δήλωσε ο άνθρωπος που έχει κατασκευάσει, με προκλητικό τρόπο, αυθαίρετη ξενοδοχειακή μονάδα μέσα στο προστατευόμενο οικοσύστημα του Καϊάφα με πολεοδομικές άδειες-μαϊμού.

Να τον χαίρεστε, κύριε Ραγκούση, τον τοπικό άρχοντα, που πυροβολεί δημόσια, απειλεί, καταδικάζεται, γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τους νόμους του κράτους και παρ' όλα αυτά, όχι μόνο μένει στο απυρόβλητο, αλλά έχει το θράσος να διεκδικεί ξανά τη θέση του δημάρχου στην πολύπαθη Ζαχάρω.

Μ.ΝΟΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ