ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΝΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ "ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ" ΠΤΩΜΑ !


Ερευνες, μέσω DNA, για το «τσιμενταρισμένο» πτώμα στο Διακοφτό Αχαΐας

Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : 17.6.2010
http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=18/06/2010&id=174370

Σκηνικό τρόμου που παραπέμπει σε μεθόδους σικελικής μαφίας συνθέτει το θρίλερ με την ανακάλυψη από την ΕΛ.ΑΣ. «τσιμενταρισμένου» πτώματος στο μπάνιο οικίας στο Διακοφτό της Αχαΐας.
Επί μήνες οι νέοι ένοικοι της κατοικίας, όπου είχε διαδραματιστεί ένα από πιο φρικτά εγκλήματα στη χώρα μας, έκαναν ανυποψίαστοι μπάνιο στο σπίτι που είχαν ενοικιάσει χωρίς να γνωρίζουν ότι κάτω από
τα υγρά πλακάκια υπήρχε θαμμένο και τσιμενταρισμένο ένα πτώμα.

Το σώμα είχε τοποθετεί σε σημείο όπου υπήρχε παλαιότερα μπανιέρα. Στη συνέχεια αυτή αλλάχθηκε και κάτω από αυτή τοποθετήθηκε το άψυχο σώμα του άνδρα μαζί με αδρανή υλικά και τσιμέντο πάχους 20 εκατοστών, ενώ πάνω του οι δολοφόνοι δεν παρέλειψαν να τοποθετήσουν και πλακάκια για να μην κινήσουν υποψίες.

«Φτάσαμε στην ανακάλυψη αυτής της απίστευτης δολοφονίας μετά από εισαγγελική παραγγελία και την αξιοποίηση συγκεκριμένων πληροφοριών. Αστυνομικοί της Ασφάλειας του Αιγίου πήγαν στο συγκεκριμένο σπίτι, έκαναν έρευνα και από κάποια περίεργα ίχνη στο μπάνιο εντόπισαν το πτώμα. Κοντά σ' αυτό το σπίτι είχε βρεθεί το αυτοκίνητο του εξαφανισμένου επιχειρηματία» - δήλωσε στην «Ε» ο αστυνομικός διευθυντής Αχαΐας Δημήτριος Δριβίλας.

Οι διωκτικές Αρχές αναζητούν μια αλλοδαπή αλβανικής καταγωγής η οποία ήταν η ενοικιάστρια την περίοδο της δολοφονίας του άτυχου άνδρα που εκτιμάται ότι συνέβη πριν από περίπου έναν χρόνο και πιστεύουν ότι ο εντοπισμός και η σύλληψή της θα ρίξει άπλετο φως στη σκοτεινή αυτή υπόθεση.

Οπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ), μετά την πρώτη εξέταση του πτώματος από τον ιατροδικαστή Πατρών, το πτώμα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια του θανάτου του και να βρεθεί η ταυτότητά του με τη μέθοδο του DNA.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το πτώμα τα άγνωστου άνδρα ανήκει κατά πάσα πιθανότητα στον 42χρονο Ζακυνθινό επιχειρηματία που έμενε στην Αθήνα, ο οποίος είχε να δώσει σημεία ζωής από τον Μάιο του 2009.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί εντόπισαν το τσιμενταρισμένο πτώμα του άτυχου άνδρα στο σπίτι στο Διακοφτό έπειτα από εισαγγελική εντολή για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και τον εντοπισμό της τοποθεσίας των κλήσεων από το κινητό του τηλέφωνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ