ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Θυμήθηκε τις δηλώσεις η πρώην αντιδήμαρχος του Πυργου


Η ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΕΧΑΣΕ... ΞΑΝΑ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟ 2005...

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : 28.6.2010

Διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της πρώην αντιδημάρχου του Πύργου και δικηγόρου στο επάγγελμα, Διονυσίας Τζίνη, η οποία όπως αποκάλυψε η «Ε» είχε... ξεχάσει να υποβάλει φορολογική δήλωση τα έτη 2003-2008, ενώ χρησιμοποιούσε βιβλία εσόδων - εξόδων παράνομα θεωρημένα από υπάλληλο της ΔΟΥ Πύργου, ο οποίος και ελέγχεται.
Η κ. Τζίνη αμέσως μετά το δημοσίευμα παραιτήθηκε και προσκόμισε στη ΔΟΥ Πύργου τις φορολογικές δηλώσεις των ετών που είχε... ξεχάσει, δηλώνοντας -σύμφωνα με πληροφορίες- πολύ χαμηλό εισόδημα παρότι εκτός από αντιδήμαρχος του Πύργου είναι και εν ενεργεία δικηγόρος.
Περιέργως, λίγες ημέρες μετά, η πρώην αντιδήμαρχος του Πύργου δήλωσε επίσημα στη ΔΟΥ Πύργου ότι έχασε ξανά (!) τα φορολογικά βιβλία και τα στοιχεία που είχαν θεωρηθεί παράνομα το 2005 από υπάλληλο της ΔΟΥ Πύργου.

«Αν συνέβη αυτό, τότε με τι δεδομένα συνέταξε τις δηλώσεις των προηγούμενων ετών;» διερωτώνται οι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών που ερευνούν την υπόθεση. Παρόμοια δήλωση κλοπής για τα βιβλία εσόδων-εξόδων που είχε θεωρήσει -σύμφωνα με το πόρισμα των αρμοδίων υπαλλήλων- ξανά παράνομα το 1999 (τότε δεν είχε προσκομίσει αποδεικτικό ενημερότητας παρ' ότι είχε δεσμευθεί ότι θα το έπραττε εντός δύο μηνών) είχε κάνει η κ. Τζίνη και τον Δεκέμβριο του 1999.

Οπως έγινε γνωστό, κατά της κ. Τζίνη επιβλήθηκαν μέχρι σήμερα πρόστιμα από τους αρμόδιους υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών για την απώλεια των φορολογικών βιβλίων και στοιχείων και για τη μη έγκαιρη ανταπόκρισή της στις προσκλήσεις της ΔΟΥ Πύργου.

Για την υπόθεση της αντιδημάρχου του Πύργου, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πύργου έχει διατάξει τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για το θέμα και έχει δώσει εντολή στην Κεντρική Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών, ζητώντας τη διενέργεια έρευνας για πιθανή φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Η ίδια πάντως ισχυρίζεται ότι, εξαιτίας σοβαρών προσωπικών προβλημάτων, αμέλησε να υποβάλει τις φορολογικές δηλώσεις και ότι όσο καιρό ήταν αντιδήμαρχος του Πύργου, όλες οι πράξεις της έγιναν με πλήρη διαφάνεια και χωρίς να προκληθεί κανένα οικονομικό πρόβλημα.
-----------------------------------------------------------------------
ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ...

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 24.6.2010

Απειλές κατά των υπαλλήλων που χειρίζονται και ερευνούν την προκλητική περίπτωση της τέως αντιδημάρχου του Πύργου και δικηγόρου στο επάγγελμα, η οποία, όπως αποκάλυψε η «Ε», «ξέχασε» να υποβάλει φορολογική δήλωση τα πέντε τελευταία χρόνια και χρησιμοποιούσε βιβλία εσόδων παράνομα θεωρημένα από υπάλληλο της ΔΟΥ Πύργου, εκτοξεύουν γνωστοί τοπικοί παράγοντες της Ηλείας.
Αντί να συνδράμουν και οι ίδιοι στην έρευνα, επιχειρούν να πλήξουν με «λάσπη» εκείνους που τόλμησαν να βάλουν το μαχαίρι στο κόκαλο της φοροδιαφυγής και της παρανομίας. Τι θέλουν να κρύψουν άραγε;

Μ.ΝΟΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ