ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΟΥΡΟΦΟΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ


Επιτέλους σε αργία ο δήμαρχος Ζαχάρως
( Τώρα να δούμε που θα κρυφτούν τα παπαγαλακια δημοσιογραφοι - εκδοτες που τον καλυπταν σκανδαλωδώς τόσο καιρο...)
ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ...ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΟΤΑΝ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΛΕΓΕ ?
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ :

ΚΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΠΑΤΡΙΣ" ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ : http://www.patrisnews.gr/newsItem.php?id=2087 Η συζυγος του ιδιοκτητη της εφημεριδας πριν απο μερικους μηνες αποκαλούσε τον Χρονοπουλο ασυμβίβαστο αγωνιστή !!! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ http://mnodaros.blogspot.com/2010/04/blog-post_03.html:
Νίκη των θεσμών και της δημοσιογραφίας μετά από πρωτοβουλία του Γιάννη Ραγκούση

Σε αργία τίθεται ο δήμαρχος Ζαχάρως, Πανταζής Χρονόπουλος, μετά από απόφαση του νομικού συμβουλίου του κράτους, στο οποίο το υπουργείο Εσωτερικών απευθύνθηκε με το ερώτημα της αποπομπής του δημάρχου. Ο Πανταζής Χρονόπουλος έχει τρεις καταδίκες για παράβαση καθήκοντος και σωρεία καταγγελιών, οι οποίες ενεργοποίησαν άμεσα τον υπουργό Εσωτερικών και Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, Γιάννη Ραγούση.

Η απόφαση αυτή είναι μια αναμφισβήτητη νίκη των θεσμικών λειτουργιών απέναντι στις εξωθεσμικές λειτουργίες του δημάρχου Ζαχάρως και επιβεβαιώνει τους δημοσιογράφους που πάλεψαν για να αποκαλύψουν τις δραστηριότητες του. Σύμφωνα με πληροφορίες και νέες ποινικές διώξεις θα ασκηθούν τις επόμενες μέρες εναντίον του δημάρχου Ζαχάρως, μετά από νέες αποκαλύψεις και καταγγελίες από την εισαγγελία Πύργου.

Η επιλογή που έκανε ο Γιάννης Ραγκούσης, να μην επιτρέψει την συγκάλυψη της υπόθεσης του Πανταζή Χρονόπουλου, καθώς και η απόφαση του νομικού συμβουλίου του κράτους, εκτός των άλλων, απαγορεύουν να ξαναθέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος ο κ. Χρονόπουλος.


5 σχόλια:

ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑΙΟΣ είπε...

Είναι βέβαιο ότι αν δεν υπήρχε η αιχμή του δικού σου ρεπορτάζ, Μάκη, δεν θα έβγαινε μια τέτοια απόφαση. Το σύστημα έχει την τάση να συγκαλύπτει παρανομίες αιρετών. Σου αξίζουν συγχαρητήρια επειδή εξαιτίας του Χρονόπουλου έχασες τη θέση σου στην "Πρώτη" όταν μάλιστα απέκτησες τον γιο σου και οι ανάγκες σου ήταν ιδιαίτερα αυξημένες.
Όσοι ανύψωναν τον έκπτωτο δήμαρχο, τι να έχουν να πουν άραγε; Είμαι περίεργος να δω τι διάσταση θα δώσουν οι τοπικές εφημερίδες αύριο σ' αυτή την ειδησάρα. Αλλά δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται και οι εφημερίδες είναι όπως τα σκυλιά που όταν πεθαίνει ο αφέντης που τα τάιζε, τρώνε τις σάρκες του πτώματος...

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΓΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ......

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε Μάκη. Δίνεις και σε μας τους υπόλοιπους κουράγιο που έχουμε τον πόλεμο με τα ντόπια εξωθεσμικά κέντρα και μαύρα συμφέροντα.
Μεγάλο κουράγιο!

Γ. ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Μάκη εύγε. Τώρα λοιπόν που το κράτος της Ζαχάρως του Χρονόπουλου τελειώνει αξιώνω να δω το σκάλισμα και άλλων σκανδάλων που "βγάζουν μάτι".

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο, Μάκη!
Παλεύοντας σχεδόν μόνος, απέδειξες ότι δεν χρειάζεται πλήθος
χρειάζεται ήθος.
Καλή συνέχεια!
Δώσε κι άλλα λαμόγια στον εξαθλιωμένο λαό

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ