ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Ο "ΔΗΜΑΡΧΟΣ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ...


ΚΑΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΟΤΙ :  

Άρθρο 1

Το δικαίωμα του ανθρώπου και του πολίτη να πληροφορεί και να πληροφορείται ελεύθερα είναι αναφαίρετο. Η πληροφόρηση είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα ή μέσο προπαγάνδας. Ο δημοσιογράφος δικαιούται και οφείλει:
α. Να θεωρεί πρώτιστο καθήκον του προς την κοινωνία και τον εαυτό του τη δημοσιοποίηση όλης της αλήθειας.
β. Να θεωρεί προσβολή για την κοινωνία και πράξη μειωτική για τον εαυτό του τη διαστρέβλωση, την απόκρυψη, την αλλοίωση ή την πλαστογράφηση των πραγματικών περιστατικών.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΕΛΥ ΜΠΕΒΟΥΔΑ ΟΜΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΑΤΡΙΣ» ΠΥΡΓΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ …ΓΡΑΜΜΑΤΑ .


Αφού η κυρία αυτή απέκρυψε από τους πολίτες της Ηλείας τις καταδίκες του πρώην δημάρχου της Ζαχάρως , τις πειθαρχικές διώξεις, το αυθαίρετο ξενοδοχείο που έχει μέσα στο οικοσύστημα του Καϊάφα , την παράνομη οπλοφορία του και την ανάκληση του όπλου και της αδείας που κατείχε, την αποκαλυπτική επιστολή προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου του συνάδελφου Κώστα Βαξεβάνη, τα σχετικά δημοσιεύματα του Αθηναϊκού Τύπου …κλπ κλπ.

ΔΕΚΑ ΗΜΈΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΊΑ ΜΕ ΑΡΓΊΑ ΤΟΥ ΠΡΏΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ , ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ΄…ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΏΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΎ ΓΡΑΜΜΑΤΈΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΙΔΙΑ , ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ…ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΔΗΜΟ…

ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΕΛΥ ΜΠΕΒΟΥΔΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ … ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ΝΑ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ …

Η ΚΥΡΙΑ ΠΕΛΥ ΜΠΕΒΟΥΔΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ…ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΑΙΡΕΘΟΥΝ (!!!) ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ) 

ΟΙ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ  ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ;
          
   



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΗΡΟΙ ΕΝΟΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!!! ΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;;; ΕΛΕΟΣ..........

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ