ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΑΥΤΗ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ ?



ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΕΦΑΝΙ  ΩΣ ...ΔΗΜΑΡΧΟΣ !

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ "ΕΠΙΣΗΜΩΝ" ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ , ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ...ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

 Το Κράτος, οι Νόμοι η Δημοκρατία και οι Θεσμοί καταλύθηκαν σήμερα με τον πλέον προκλητικό τρόπο , στο «παράνομο – αυτόνομο  κρατίδιο»  της Ζαχάρως Ηλείας  και μάλιστα ανήμερα της επετείου του ΟΧΙ …

Στεφάνι ως δήμαρχος ! κατέθεσε  μετά την παρέλαση , ο ευρισκόμενος σε αργία , με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών , λόγω των καταδικών και της  παραβατικής του συμπεριφοράς πρώην δήμαρχος Πανταζής Χρονόπουλος .

Είναι λυπηρό ότι την ημέρα του ΟΧΙ κάποιοι είπαν ΝΑΙ με την σιωπή και την  ανοχή τους στην νέα  προσβολή του αιρετού απέναντι στη Πολιτεία.   

Κανένας εκ των επισήμων που παρευρίσκονταν στην εκδήλωση δεν είχε το σθένος να αποχωρήσει ή να αντιδράσει  από ευθιξία για την προσβλητική ενέργεια  , του πρώην αστυνομικού αλλά και την προκλητική στάση του τελετάρχη της εκδήλωσης .   

Ολοι  με την σιωπή τους νομιμοποίησαν το "αυτόνομο κρατίδιο της Ζαχάρως". Εκεί όπου με βάση τις δικαστικές αποφάσεις και την έρευνα των αρμοδίων υπηρεσιών έχει καταλυθεί κάθε έννοια νομιμότητας από τον αιρετό του τοπικό άρχοντα και τα τσιράκια του.

Αυτή την Δημοκρατία θέλουν να επιβάλλουν κάποιοι στους κατοίκους   της Ζαχάρως ?


ΝΤΡΟΠΗ…






    

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Γιατί σου κάνει εντύπωση. Όταν είχαν έρθει από την ΕΤΑ για τον Καϊάφα στην σύσκεψη που έγινε με τον νομάρχη με βουλευτή (ή /τες δεν θυμάμαι καλά) και τους παράγοντες της ΕΤΑ πάλι παρών ήταν ο «εν αργία» δήμαρχος. Και πάλι τότε δεν μίλησε κανένας αλλά αντίθετα άκουγαν και τις τοποθετήσεις του. Τότε που είχαν την δυνατότητα να του πουν «κύριε ποιος είστε… περάστε έξω σας παρακαλώ» αυτοί σαν κοτούλες φωτογραφίζονταν μαζί του.

ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ...ΚΑΤΑΝΤΙΑ !

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ...

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ...

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΣΧΕΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ (ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΟΙ ΚΑΣΕΤΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΚΗ) ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΩΣ ΤΟ 2012 ΟΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΘΑ ΓΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣ....

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ