ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΥΡΓΟΥ : ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ !

ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ !


Διαδοχικές εκπλήξεις κι ερωτηματικά προκύπτουν μετά τη διερεύνηση της υπόθεσης του προϊσταμένου του Τμήματος Διοίκησης της Εισαγγελίας Πύργου.

Ο ίδιος φέρεται ότι εκμεταλλευόμενος τη θέση του, ως άτομο υπεράνω υποψίας, συστηματικά υπεξαιρούσε χρήματα από καταδίκες κατηγορουμένων, υφάρπαζε δικαστικά επιδόματα ή χρηματικά ποσά που προορίζονταν για άλλα ιδρύματα, συντάσσοντας πλαστά δικαιολογητικά.

Ο εν λόγω υπάλληλος φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να υπεξαίρεσε σημαντικό χρηματικό ποσό, που προοριζόταν για την Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πύργου, όπου επικεφαλής τίθεται ο εκάστοτε τοπικός εισαγγελέας. Οπως προέκυψε από τη διασταύρωση των στοιχείων με υποκατάστημα τράπεζας στις 7.5.2009, ο εν λόγω υπάλληλος είχε καταθέσει προς την Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων το χρηματικό ποσό που είχε στείλει το υπουργείο Δικαιοσύνης, και την ίδια ημέρα εκταμίευσε τα χρήματα!

Ερευνα από τις αρχές

Η έρευνα στα έγγραφα, που βρέθηκαν στο γραφείο του, έδειξε χθες, σύμφωνα με τις αρχές, την υπεξαίρεση χρημάτων σε βάρος και άλλου εισαγγελικού λειτουργού, από τον οποίο άρπαξε το εκλογικό επίδομα των 1.140 ευρώ , καθώς και τη χρηματική αποζημίωσή του για τη μεταφορά και την εγκατάστασή του στον Πύργο.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως ο δικαστικός υπάλληλος, υπό την πίεση των γεγονότων, φέρεται πως κατέθεσε στις 21.10.2010 το εκλογικό επίδομα των 1.140 ευρώ της πρώην εισαγγελέως Πύργου, το οποίο φέρεται να είχε υπεξαιρέσει.

Προχθές το πρωί, ακόμη ένας πολίτης κατήγγειλε στην Εισαγγελία Πύργου ότι είχε πέσει θύμα απάτης από τον εν λόγω υπάλληλο στον οποίο και είχε πληρώσει τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στην ποινή του.

Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται ν'απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος του υπαλλήλου και αμέσως μετά αναμένεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα με απόφαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

*** ΣΣ: " Μπροστά στην ..αρπαχτη των εκλογων και των εξυπηρετήσεων... οι γνωστοί ...παπαγαλοι - δημοσιογραφοι "ΕΘΑΨΑΝ" την ειδηση που ακομη και η τοπικη εφημεριδα ΠΑΤΡΙΣ εκανε πρωτοσελιδο !

Υ.Γ. Δεν τα λες καλά Μάκη... Η Πατρίς το αποκάλυψε το θέμα, όχι ακόμη και η τοπική εφημερίδα Πατρίς. Εσύ απλά το πήρες από εκεί καιτο έψαξες λίγο παρά πέρα...
Αχ απίστευτη η σιέστα στα Λεχαινά...

ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

Η ΠΑΤΡΙΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ...

1) ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ...ΚΥΡΙΟΥ

2) ΕΚΑΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΔΕΙΞΑ ΤΟ ΘΕΜΑ

3) ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ "Ε" ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

4) ΤΑ ΛΕΧΑΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΗ...ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΠΟΛΥ... ΟΜΩΣ ΑΦΙΛΟΞΕΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ (ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ...) ¨) :))) :))

5) ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ