ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΥΣΤΡΑΛΩΝ



...ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ  ΕΓΙΝΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΩΛΕΝΑ 

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!! ΜΗ ΤΟ ΛΕΤΕ ...ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

Έπιασαν τελικά τόπο τα χρήματα της Αυστραλιανής κυβέρνησης (1.800.000 ευρώ) που προορίζονταν για τους πυρόπληκτους της Ηλείας, καθώς με αυτά, αντί του «αμαρτωλού» δημαρχείου της Ζαχάρως , κτίστηκε ένα πανέμορφο αθλητικό κέντρο στον πυρόπληκτο δήμο Ωλένης . Το κτήριο εγκαινίασαν και παρέδωσαν προχθές με κάθε επισημότητα, ο Πρέσβης της Αυστραλίας στη χώρα μας Jeremy R. Newman και ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ανδρέας Μαρτίνης.

Για να φθάσουν τα χρήματα των Αυστραλών στον πυρόπληκτο δήμο Ωλένης πέρασαν διά πυρός και σιδήρου… Οπως αποκάλυψε πρώτη σε ρεπορτάζ η εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», τα χρήματα αυτά προορίζονταν αρχικά για τον δήμο Ζαχάρως αλλά τοπικοί παράγοντες και μεγαλοεργολάβοι της περιοχής σε συνεργασία με το τοπικό πολεοδομικό γραφείο, επιχείρησαν με παράνομους τρόπους να τα χρησιμοποιήσουν για την ανέγερση δημαρχείου σε χώρο οικιστικού πρασίνου. Μάλιστα για το θέμα αυτό αναμένεται σύντομα να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη όλοι οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο με βασικό πρωταγωνιστή τον ευρισκόμενο σε αργία λόγω της παραβατικότητάς του πρώην δήμαρχο Πανταζή Χρονόπουλο.

Για μια ακόμη φορά οι κάθε λογής «εκδότες» της Ηλείας και γενικότερα οι "αντικειμενικοί κουμανταδόροι" της ενημέρωσης …απέκρυψαν την είδηση , ότι δηλαδή το γυμναστήριο στην Ωλενα έγινε με τα χρήματα που παρολίγο να χτιστεί παράνομα το δημαρχείο της Ζαχάρως…
 Προεκλογική περίοδος βλέπετε … και η διαφημιστική πίτα βρίσκεται υπεράνω της ενημέρωσης των πολιτών και των ειδήσεων που ενοχλούν !    

 




    


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Νοδάρο έχετε δίκιο για όλα αυτά που γράφετε. Γράψτε όμως και ένα κείμενο που να αναφέρεται στην Ηλεία και συγκεκριμένα πως εδώ δεν υπάρχουν νόμοι και κανόνες και όλα είναι ανεξέλεγτα. Κάποτε όλοι κατηγορήσαμε ένα νομάρχη που είπε πως η Ηλεία έχει την καλύτερη ποιότητα χασίς αλλα δεν είδαμε και δεν βλέπουμε όλα τα υπόλοιπα. Ο χρονόπουλος πάφθηκε από δήμαρχος καταδικάστηκε κλπ. και στο τέλος κατέθεσε συνδιασμό και θα είναι υποψήφιος δήμαρχος. Η Τζίνη το καλοκαίρι έγινε θέμα σε όλα τα ΜΜΕ τοπικά και μη και διάλεξε να παραιτηθεί από την θέση της για να μην επιρρεάσει την παράταξη στην οποία ανοίκει. Η ίδια παράταξη την έχει ξανά υποψήφια. Δεν μάθαμε όμως από κανένα ΜΜΕ ποια κατάληξη είχε το ΄΄θέμα΄΄ της.Για ποια δικαοσύνη μου μιλάτε λοιπόν; Πως γίνεται πασοκατζής περιφερειάρχης με το χρήσμα του πασόκ να έχει υποψήφιο νεοδημοκράτη στο ψηφοδελτιό του;Έλεος πια..... Δεν είναι τόσο ηλίθιος ο λαός της Ηλείας όπως βολεύει κάποιους να πιστεύουν!

Ανώνυμος είπε...

maki na se dior8osw to gymnastirio egine sto xwrio karatoula tou dhmou olenhs kai oxi sto xwrio olena....kai parakseno file mou ola ta erga eginan sto idio xwrio toy dhmou olenhs parolo pu to sygkekrimeno xwrio exei tis ligoteres zhmies apo ola ta ypoloipa xwria ...apo to sygekrimeno xwrio einai vevaia o dhmarxos...tyxaio? den nomizw...kai an 8es mia apokleistikothta des sthn foto pou kovoun thn kordela twn egainiwn poioi einai sthn foto proti mouri....

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ