ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

ΜΠΡΑΒΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ...

ΙΔΟΥ Η ΗΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΠΡΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ : http://www.tovima.gr/society/article/?aid=396570Πριν λίγο άνανδροι τραμπούκοι και τσιφλικάδες φράουλας  της περιοχής Νέας Μανωλάδας Ηλείας , χτύπησαν έναν δημοσιογράφο κι έναν φωτογράφο της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» επειδή έκαναν ρεπορτάζ στους καταυλισμούς της ντροπής.

Οι δύο συνάδελφοι μεταφέρθηκαν αιμόφυρτοι στο Κέντρο Υγείας  Βάρδας .

Οι τραμπούκοι προξένησαν υλικές ζημιές και στο αυτοκίνητο των συναδέλφων ενώ άρπαξαν την φωτογραφική τους μηχανή και την κάρτα που περιείχε .Λίγο αργότερα επέστρεψαν την μηχανή χωρίς την κάρτα φωτογραφιών...


Το παρακράτος που δημιούργησαν τα τελευταία χρόνια τα άθλια τοπικά κομματόσκυλα με την προκλητική σιωπή των πολιτικών παργόντων,   έδειξε για μια ακόμα φορά την παρακμή που υπάρχει στον νομό της διαφθοράς και της σαπίλας.

Αυτή είναι η Δημοκρατία και η ελευθερία της έκφρασης που πρεσβεύουν όλα αυτά τα λαμόγια που στρογγυλοκάθονται σήμερα στις καρέκλες της εξουσίας.

Να τους χαίρονται οι πολίτες που τους πληρώνουν…και τα ΜΜΕ που τους «λιβανίζουν» καθημερινά .  

Να τους χαίρεται και η αστυνομία που τόσο καιρό τους χαιδεύει... κλείνοντας τα μάτια στην αθλιότητα και την παρανομία . Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ