ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΟΙ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ !


Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ! Ξύπνησε…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΜΑΧΗΤΕΣ" ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ

Και ξαφνικά η πράσινη ηγεσία του πράσινου νομού μας θυμήθηκε τους αγώνες! Αυτοί που δεν πήραν είδηση το μνημόνιο της ντροπής, την άγρια επίθεση σε μισθούς, συντάξεις, εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, τη δραματική ανεργία που εκτοξεύεται σε δυσθεώρητα ύψη, την ασφυξία που πνίγει την αγορά, τα εκατοντάδες λουκέτα σε όλο το νομό, θα αγωνιστούν λένε για να φτάσει ο δρόμος στην Ηλεία. Καφύρας, Παρασκευόπουλος, Λυμπέρης στις επάλξεις!
Από κοντά και οι βουλευτές! Οι ίδιοι που το 2007 ψήφισαν την επαίσχυντη σύμβαση παραχώρησης. Τη σύμβαση που παραχωρεί για τριάντα ολόκληρα χρόνια την εκμετάλλευση του δρόμου στους εργολάβους, οι οποίοι συμμετέχουν στην κατασκευή με δικά τους κεφάλαια σε ποσοστό μικρότερο του 7%. Και μ’ αυτό το 7%, που ούτε κι αυτό καταβάλλουν, ιδιοποιούνται το δημόσιο αγαθό της ελεύθερης μετακίνησης των πολιτών και εισπράττουν διόδια από το 2008 για ένα δρόμο καρμανιόλα. Τη σύμβαση που καταστρέφει τον Καϊάφα και τους οικισμούς νότια της Ζαχάρως, γράφοντας στα παλιά τους παπούτσια τις διαμαρτυρίες των κατοίκων και των φορέων της περιοχής.
Είναι οι ίδιοι που ψήφισαν τη διάλυση του ΟΣΕ και την κατάργηση των δρομολογίων στην Ηλεία, γυρίζοντάς την στην εποχή προ του Τρικούπη.
Λένε ότι η κάθε κοινωνία έχει τους ηγέτες που της αξίζουν. Στην περίπτωση του νομού μας, τελευταίου στην πανελλαδική κατάταξη, η φράση αυτή ταιριάζει απόλυτα.
Αγωνιζόμαστε για σύγχρονο, ασφαλή, δημόσιο αυτοκινητόδρομο, με ελεύθερη μετακίνηση χωρίς διόδια. Για σύγχρονο, δημόσιο σιδηροδρομικό δίκτυο, πρώτη προτεραιότητα για ασφαλή, οικονομική και οικολογική μετακίνηση των πολιτών. Για ένα κράτος των πολιτών και όχι των εργολάβων.

Η Επιτροπή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ