ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΗΛΕΙΑ : ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ - ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΕ 20 ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ


ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ 

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ -  ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ  

" Το κίνημα «Δεν πληρώνω» γνωστοποιεί την πρώτη σημαντική δικαστική νίκη που επετεύχθη σχετικά με το χαράτσι της ΔΕΗ. Συγκεκριμένα, σήμερα Δευτέρα 23-01-12, μας κοινοποιήθηκε από την Πρόεδρο των Πρωτοδικών η προσωρινή διαταγή αναστολής διακοπής ρεύματος έως την εκδίκαση των ασφαλιστικών για 20 πολίτες που είχαν απευθυνθεί στο ενεργό μέλος και δικηγόρο του κινήματος κ. Δώρα Καλάκου, προκειμένου να ζητήσουν προστασία από τη δικαιοσύνη, για να μην προβεί η ΔΕΗ σε διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Η κινηματική μας δράση που αναπτύχθηκε από την πρώτη στιγμή, οι συνελεύσεις της γειτονιάς και περιοχών, η μαζική συμμετοχή του κόσμου στο κίνημά μας, σε συνδυασμό με το δικαστικό αγώνα που πραγματοποιείται σε πανελλαδικό επίπεδο για την αντισυνταγματικότητα του μέτρου και για την προστασία όσων αδυνατούν να πληρώσουν, επιβεβαιώνει ότι ο αγώνας μας και δίκαιος είναι και αναγκαίος.

Καλούμε όλο τον κόσμο να μην πληρώσει το χαράτσι ως μια άμεση πράξη αντίστασης απέναντι στην απάνθρωπη πολιτική της τρόικας και της διορισμένης- μαύρης κυβέρνησης Παπαδήμου, καθώς και ως μια ουσιαστική πράξη αλληλεγγύης απέναντι σε ένα μεγάλο κομμάτι των συνανθρώπων μας που αδυνατούν να  πληρώσουν.

Με το να  πληρώνει κάποιος το χαράτσι το νομιμοποιεί και αμέσως κάποιος άλλος που αδυνατεί να το πληρώσει, οδηγείται στο σκοτάδι. Δε σταματάμε εδώ, συνεχίζουμε να οργανώνουμε τη δράση μας και καλούμε όλους τους πολίτες την Τετάρτη 25/01/2012 στο Εργατικό Κέντρο Πύργου και ώρα 7:00μ.μ.¨¨

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ