ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ - ΠΑΣΟΚ- ΝΔ - ΛΑΟΣ



ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΪΚΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ
Η αντιδραστική κυβέρνηση του ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ), όπως και η προηγούμενη, μας σπρώχνουν όλο και πιο πολύ στη φτώχεια, στην απόγνωση και στην καταστροφή.
Με απειλές και εκβιασμούς επιβάλλουν νέους φόρους και αβάσταχτα χαράτσια στη ΔΕΗ, αφού πετσόκοψαν τους μισθούς, τις συντάξεις και αφού έφτασαν τους ανέργους στο ένα εκατομμύριο, επιδιώκουν με τη χρεοκοπία του λαού να σωθεί η πλουτοκρατία από την κρίση που αυτοί ευθύνονται και δημιούργησαν για τα τεράστια κέρδη τους.
·ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ για τα κέρδη της πλουτοκρατίας.
·ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ στη ΔΕΗ και στην Εφορία. 
ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ
Ø      Σε κάθε γειτονιά, να ακουστεί δυνατά η άρνηση πληρωμής και να εκφραστεί αμέσως η λαϊκή αλληλεγγύη και συμπαράσταση στο συγγενή μας, στο γείτονα μας.
Ø      Αντιδρούμε και αντιμετωπίζουμε οργανωμένα και μαζικά με όποια μορφή αντίστασης και αν χρειαστεί, κάθε προσπάθεια διακοπής του ρεύματος.
Ø      Παράλληλα με μέτρα απαγόρευσης πρόσβασης της ΔΕΗ (λουκέτα στα ρολόγια κλπ), δημιουργούμε παντού ομάδες περιφρούρησης και παρεμπόδισης της διακοπής του ρεύματος όταν εμφανιστούν τα συνεργεία.
Ø      Προειδοποιούμε την ΔΕΗ, τα συνεργεία της, τους εργολάβους να μην τολμήσουν να κόψουν το ρεύμα σε καμία λαϊκή οικογένεια.
Την Τετάρτη 18 Δεκέμβρη στις 12.00 συγκεντρωνόμαστε με τα χαράτσια στο χέρι στα υποκαταστήματα της ΔΕΗ σε Πύργο και Αμαλιάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ