ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ





ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ...ΧΑΡΑΤΣΙ

Χθες εξωτερικό συνεργείο της ΔΕΗ προχώρησε σε διακοπή ρεύματος σε κάτοικο στην περιοχή των κάτω Μποζαϊτίκων. Το συνεργείο χωρίς διακριτικά της ΔΕΗ, προχώρησε με γρήγορες καταδρομικού τύπου κινήσεις, για να μην το πάρουν είδηση οι κάτοικοι, στην διακοπή ρεύματος, σε κατοικία στην οποία, οι ιδιοκτήτες είχαν πληρώσει το λογαριασμό του ρεύματος αλλά όχι και το χαράτσι.
 

Μέλη της επιτροπής αγώνα, που κινητοποιήθηκαν άμεσα, πήραν είδηση το συνεργείο να σκαρφαλώνει το φράχτησε επόμενη κατοικία για να μπει μέσα, «για να πάρει μέτρηση από το ρολόι» όπως ισχυρίστηκαν. Τα μέλη της επιτροπής διαμαρτυρήθηκαν για το περιστατικό στο συνεργείο, τους προειδοποίησαν ότι η επιτροπή αγώνα δεν θα αφήσει να κοπεί το ρεύμα σε κανένα σπίτι. Στην συνέχεια τα μέλη της επιτροπής προχώρησαν, στην επανασύνδεση του ρεύματος στο σπίτι.
 

Η Επιτροπή Αγώνα καλεί την Τετάρτη 25/1 σε παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ στις 9:00πμ μαζί με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ και τις ΠΑΣΥ που έχουν προγραμματισμένη κινητοποίηση.
 

Η επιτροπή αγώνα σε ανακοίνωση, που εξέδωσε, τονίζει ότι εμμένει στην άρνηση της πληρωμής των χαρατσιών, γιατί τα θεωρεί βαθιά αντιλαϊκά. Θα συνεχίσει τον αγώνα, ώστε το μέτρο να καταργηθεί, και καλεί τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους ανέργους, συνταξιούχους σε επαγρύπνηση ώστε να περιφρουρήσουν την γειτονιά να μην επιτρέψουν σε κανένα συνεργείο να κόψει το ρεύμα, από τις λαϊκές κατοικίες. Να σημάνει συναγερμός, στους χώρους δουλειάς, στις γειτονίες , για να μην περάσει η αντιλαϊκή πολιτική. 

ΑΠΟ ΤΟ : www.dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ