ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

ΟΤΑΝ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ...ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 


ΤΟ ΑΒΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ ...

Προβληματισμός  και ερωτηματικά προκύπτουν από την παρουσία μελών της  οργάνωσης Εθνική Δράση Ηλείας στην πρόσφατη  συγκέντρωση πολιτών στο Επιτάλιο  με αφορμή τις  δολοφονίες δύο πολιτών από αγνώστους κακοποιούς.


Τα μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης μοίρασαν και φυλλάδια στους παρευρισκόμενους πολίτες με τις απόψεις τους για το θέμα χωρίς να διαμαρτυρηθεί  κανείς από τους παρευρισκόμενους.   

ΔΕΤΕ  ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:  http://www.ilialive.gr

Μια σύντομη ματιά στην ιστσελίδα τους στο Διαδίκτυο είναι αρκετή για να μάθουν και οι πολίτες της Ηλείας τον ρόλο και της θέσεις της συγκεκριμένης οργάνωσης αλλά και τις διασυνδέσεις της με …ανάλογες οργανώσεις σε όλη τη χώρα. Της οργάνωσης που θέλει να μας βάλει στον ίσιο δρόμο…και να μας προστατέψει από τους κακούς  κλπ.      

Στην ιστοσελίδα τους http://www.edhleias.blogspot.com/p/blog-page.html με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς και απόψεις καταφέρονται με μίσος κατά των μεταναστών εργατών .

Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων:

« Πρέπει οι αλλοδαποί, μετά το τέλος της εργασίας και τη λήξη του χρόνου παραμονής τους, να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα μόνιμης διαμονής στην Ελλάδα. Η εθνική αλλοτρίωση της Ελλάδας πρέπει να σταματήσει.»

« Οι οικογενειακές πολιτικές του κράτους, όπως τα επιδόματα και τα δάνεια, πρέπει να χορηγούνται αποκλειστικά στις ελληνικές οικογένειες.
Το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του λαού δεν πρέπει να υπονομεύεται από υπερεθνικές οργανώσεις, όπως είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση, ο ΟΗΕ, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου και το ΔΝΤ.»

« Οι αλλοδαποί θα πρέπει να εξαιρεθούν από το σύστημα της κοινωνικής ασφάλισης και να οριστεί μια ξεχωριστεί κοινωνική νομοθεσία. Ένα κοινωνικό ταμείο αλλοδαπών θα πρέπει να χρηματοδοτείται από τους ίδιους καθώς και τις επιχειρήσεις που τους απασχολούν. Οι αιτούντες άσυλο δεν πρέπει να έχουν δικαίωμα για κοινωνικές παροχές.»

« Ενάντια στη θέληση του ελληνικού λαού εκατομμύρια αλλοδαποί εισέβαλαν στην Ελλάδα. Σε πολλές πόλεις τα «γκέτο» των μεταναστών αποτελούν παράλληλες κοινωνίες και έχουν καταστήσει τον υπόλοιπο ελληνικό πληθυσμό μειονότητα στην ίδια του την χώρα. Η πολυπολιτισμική κοινωνία απέτυχε. Ο επαναπατρισμός των ξένων πρέπει να γίνει άμεσα.»

«Πρέπει να σταματήσει η πολιτική της ενσωμάτωσης, γιατί, εκτός από δαπανηρή, επικεντρώνεται στην ανάμιξη της ελληνικής εθνικής ουσίας με ξένους λαούς. Η ένταξη ισοδυναμεί με γενοκτονία. Πρέπει να σταματήσει ο πολιτιστικός παρεμβατισμός από ξένα θρησκευτικά κέντρα. Μια ιδιαίτερη απειλή για την ταυτότητα και τον πολιτισμό των Ελλήνων δεν προέρχεται από το Ισλάμ ως θρησκεία, αλλά από τον εξισλαμισμό.»

« Ο νόμος για το άσυλο στην Ελλάδα έχει οδηγήσει σε καταχρήσεις, σε αφάνταστη κλίμακα, και μία επιβάρυνση των δημοσίων δαπανών σε εκατομμύρια ευρώ. Συνεπώς, αυτός ο νόμος πρέπει να διαγραφεί χωρίς αντικατάσταση. Η δυνατότητα επιστροφής των Ελλήνων, που τώρα ζουν στο εξωτερικό, πρέπει να είναι επιθυμητή ανά πάσα στιγμή.»

« Η ΕΘνική Δράση Ηλείας δεσμεύεται να αποκαταστήσει την εσωτερική ασφάλεια μέσω του νόμου και της τάξης…»  

« Η Εθνική Δράση Ηλείας ζητά να εφαρμοστεί η Συνθήκη της Λωζάνης και να απελαθούν οι πλεονάζοντες Τούρκοι.»


Η Εθνική Δράση Ηλείας όμως δεν σταματάει εδώ : Στην επίσημη ιστοσελίδα της στο Διαδίκτυο κάνει παραπομπές σε διάφορους …δημοκρατικούς συνδέσμους όπως :

« Ο θλιβερός δημοσιογράφος της επικίνδυνης «Ελευθεροτυπίας» που ήλθε να καταθέση εναντίον των αξιωματικών και υπαξιωματικών, εξυλοκοπήθη υπό εκμανόντος Έλληνος καθ΄ ην στιγμή κατέθετε, μέσα σε γενική ιλαρότητα και ικανοποίησιν του ακροατηρίου.»

« Η κίνηση Εθνικιστών Νομού Κοζάνης Νέα Πατρίδα, διοργανώνει την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, εκδήλωση - συζήτηση, με κεντρικό ομιλητή τον συναγωνιστή Γιάννη Κουριαννίδη, με θέμα: Οι Έλληνες Εθνικιστές μπροστά στις πολιτικές εξελίξεις».

«Διαφημίζει το βιβλίο του Περίανδρου Ανδρουτσόπουλου…»

«Ή μήπως κάποιος νεκρός σύντροφος των S.A., που λιώνανε στις μπυραρίες πριν πάνε να ακονίσουν τα μαχαίρια τους στο πεζοδρόμιο,πεθαίνοντας για τον Φύρερ, ο οποίος σαν σκιά ξαναεμφανίστηκε πολεμώντας ενάντια στη νέα Βα'ι'μάρη; Αυτοί ειναι οι punks,αυτοί είναι οι skinheads! Ένας νέος επαναστατικός στρατός.»

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

1 σχόλιο:

ν.θ. είπε...

νοσταλγοι του χιτλερ και του μουσολινι πισω στις τρυπες σας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ