ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ (ΚΑΡΟΤΣΑ) ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΣ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ... ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΚΑΡΟΤΣΑ !  

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΑ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ -  
ΝΑΙ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 



Η Αναπληρώτρια Τομεάρχης Περιβάλλοντος της Ν.Δ . Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, βρίσκεται στο Νταβός για την Ετήσια Διάσκεψη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και θα έχει συναντήσεις  στο Νταβός για την προώθηση της "Πλατφόρμας για την Ελλάδα"
 

Οπως διαβάζουμε : http://www.ilialive.gr  

Η Βουλευτής, που συμμετέχει στις Συνόδους του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ως «Young Global Leader» συνεχίζει την πρωτοβουλία «Πλατφόρμα για την Ελλάδα» που ανέλαβε τον Μάιο του 2011,  με στόχο την παρουσίαση των ελληνικών θέσεων σε εκπροσώπους της ιδιωτικής οικονομίας, την κινητοποίηση της διεθνούς κοινότητας υπέρ της χώρας μας και την υπέρβαση της οικονομικής κρίσης.
 
Η «Πλατφόρμα για την Ελλάδα» ενεργοποιήθηκε από την κα. Αυγερινοπούλου για πρώτη φορά τον περασμένο Μάιο στη Σύνοδο του Κέιπ Τάουν, κατόπιν στη Σύνοδο της Βιένης και το περασμένο καλοκαίρι, στη Θερινή Σύνοδο του Νταβός, στο Νταλιάν της Κίνας, όπου εκδηλώθηκε σημαντικό επενδυτικό ενδιαφέρον για τη χώρα μας.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΛΕΙΟΙ …ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ – ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ – ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ – ΑΣΤΕΓΟΙ – ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ,,,

Σε λίγο θα ανεβούμε όλοι μας στην μεγάλη «Πλατφόρμα» και όλα τα προβλήματά μας θα λυθούν διά μαγείας …

ΟΣΟΙ ΗΛΕΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥΣ , ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ, ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ …ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ…(ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΡΟΤΣΑ)


ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ 


1 σχόλιο:

Λωτοφάγος είπε...

Οι Ηλείοι πρέπει πρώτα να κάνουν την αυτοκριτική τους -όχι με την ΚΚΕ έννοια του όρου- και μετά να μουντζώσουν τον εαυτό τους.
Όπως κι οι υπόλοιποι ψηφοφόροι των 2 κομμάτων εξουσίας!
Θα πάρει χρόνο, διότι είναι 80%, αλλά θα έχει αποτέλεσμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ