ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΠΥΡΓΟΣ : 17 ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΩΣ ΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΗΣ ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ



ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ...

Σοκάρει την Ηλεία η υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης μαθήτριας από τον 42χρονο δάσκαλό της στις Πολεμικές Τέχνες που διατηρεί σχολή σε κεντρικό σημείο του Πύργου.  

Χθες ο 42χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και του ανακριτή Πύργου,  μετά την πολύωρη απολογία του στον τελευταίο.

Ο ιδιοκτήτης της σχολής Πολεμικών Τεχνών αντιμετωπίζει τις εξής σοβαρές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος :

1) Κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου .

2) Πορνογραφία ανηλίκου.

3) Αποπλάνηση ανηλίκου . 

Η 17χρονη σήμερα κοπέλα , με την συνδρομή των γονιών της , κατήγγειλε πριν ένα χρόνο περίπου στις δικαστικές Αρχές του Πύργου τα όσα υπέστη και τα όσα διαδραματίζονταν στην σχολή όπου φοιτούσε από ηλικία 14 ετών…

Η πολυσέλιδη και ανατριχιαστική κατάθεσή της , συντάχθηκε με την παρουσία ειδικού ψυχολόγου στο γραφείο του ανακριτή , ο οποίος και βεβαίωσε επιστημονικά ότι οι περιγραφές της κοπέλας ήταν αληθινές .  

Με εντολή των δικαστικών Αρχών του Πύργου Ηλείας και λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης , η αστυνομία προχώρησε πριν από μερικούς μήνες στην κατάσχεση των ηλεκτρονικών υπολογιστών που είχε ο φερόμενος δράστης στην οικία του και στο γυμναστήριό του . Και αυτό διότι σύμφωνα με τις καταγγελίες της κοπέλας , ο ιδιοκτήτης της σχολής Πολεμικών Τεχνών φωτογράφιζε και μαγνητοσκοπούσε τις πράξεις του μαζί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο φερόμενος ως δράστης στην απολογία του στον ανακριτή επιχείρησε να πλήξει την αξιοπιστία της κατάθεσης της κοπέλας ισχυριζόμενος ότι είχαν προσωπικές διαφορές και αποποιήθηκε των ευθυνών του καταθέτοντας ότι είναι αθώος. - 

ΥΓ: ΠΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟ ...ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ : ΠΑΛΙ ΡΟΜΠΕΣ ΓΙΝΑΤΕ ...     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ