ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΚΥΡΙΕ Δ.ΧΙΟΝΗ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ Η ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΟΣΕ ?




ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ ΧΙΟΝΗ - ΑΥΡΙΑΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

Κύριε Διονύση Χιόνη,  ως πρώην διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ δεν γνωρίζατε τίποτα από όσα αποκαλύπτει στην εκπομπή του «ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ» ο εξαίρετος συνάδελφος Κώστας Βαξεβάνης ?Δεν είχε πέσει τιποτα από όλα αυτά στην αντίληψή σας? 
Και αν τα γνωρίζατε τι ακριβώς πράξατε  ? Πότε ενημερώσατε τις δικαστικές Αρχές για όλα αυτά που αποκαλύπτει η εκπομπή ? Η μηπως επί των ημερων σας στον ΟΣΕ τα παντα λειτουργούσαν αξιοκρατικά , με διαφάνεια και με απόλυτα νομιμο τρόπο ?
Ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει μεταξύ άλλων με στοιχεία «φωτιά» ότι οι εκάστοτε διοικήσεις του ΟΣΕ και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι δημιούργησαν έναν ΟΣΕ που κινήθηκε πάνω στις ράγες του παραλόγου. Από την μία η εγκατάλειψη και από την άλλη τα μεγάλα έργα. Από την μία τα χρέη και από την άλλη οι ακριβές επενδύσεις…Στην εκπομπή γίνεται λόγος και για άλλα ενδιαφέροντα πράγματα.


ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ,  ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.     


Δ-ΟΣΕ και μένα μπάρμπα (Α’ μέρος) from Kouti Pandoras on Vimeo.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ