ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΗΚΕ Ο ΚΡΟΝΙΟΣ ΛΟΦΟΣΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΕ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΦΩΤΙΑ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΜΑΡΤΗ 2012 Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ http://mnodaros.blogspot.com/2012/03/blog-post_8668.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ "ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ" :http://www.koutipandoras.gr/?p=16658


Συντάκτης: Αντιγόνη Μιχοπούλου


Μια συγκλονιστική καταγγελία κάνει στο www.koutipandoras.gr ο πρώην διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών κ Νίκος Χανιάς. Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, εξηγεί ότι ο αρχαιολογικός χώρος της Ολυμπίας θα μπορούσε να μην είχε καταστραφεί εάν γινόταν άμεση επέμβαση των εναέριων μέσων και συγκεκριμένα των αεροπλάνων της Πυροσβεστική Υπηρεσίας. 

Ωστόσο αντί τα αεροπλάνα να βρίσκονται στο σημείο και να επιχειρούν κατάσβεση, βρίσκονταν στην εθνική οδό και έσβηναν ξερά χόρτα σε μια «αδιάφορη» φωτιά.

Ο λόγος ήταν ότι εισαγγελικός λειτουργός της εισαγγελίας Πατρών καλούσε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της περιοχής και ζητούσε εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του, αεροπλάνα ώστε να σβηστεί μικροεστία κατά μήκος της εθνικής οδού, σε μη κατοικημένη περιοχή. 

Ο τότε διοικητής κ. Χανιάς έμαθε για το περιστατικό όταν επέστρεψε στην Υπηρεσία. Τότε ενημερώθηκε ότι κάποιος εισαγγελέας ζητούσε επίμονα να σταλούν αεροπλάνα στο σημείο, την στιγμή μάλιστα που απειλούταν με ολική καταστροφή ο Κρόνιος Λόφος! Αμέσως έλεγξε την λίστα με τις εισερχόμενες προς την Υπηρεσία κλήσεις και εξακρίβωσε το όνομα του εισαγγελέα. 

Ο κ. Χανιάς κατήγγειλε το περιστατικό. Λίγες μέρες αργότερα τον κάλεσαν να καταθέσει στο εισαγγελέα Πατρών κ Μποροδήμο και να αποδείξει αυτά που ισχυρίστηκε .Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Λεχαινών κατέθεσε με αποδείξεις, ωστόσο τελικά η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

Αναζητώντας τον λόγο για τον οποίο μια τόσο σημαντική υπόθεση μπήκε στο αρχείο επικοινωνήσαμε με τον εισαγγελέας Εφετών Πατρών κ Γιώργος Μποροδήμος, ο οποίος τόνισε ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια από το 2007 με αποτέλεσμα να μην θυμάται και διευκρίνισε ότι «για να μπει στο αρχείο θα υπήρχε κάποιο κόλλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ