ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ...ΑΙΞΩΝΗΣ !

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΠΕΝΤΕ ΕΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟ

" Η υπόθεση απασχόλησε τη Δικαιοσύνη όταν στο πλαίσιο των ερευνών για το λεγόμενο «παραδικαστικό κύκλωμα» εντοπίστηκε δικαστική απόφαση που είχε εκδώσει η πρώην πρωτοδίκης Αντωνία Ηλία, με την οποία επιτρεπόταν να γίνει μεταγραφή συμβολαίων μεταβίβασης σε δύο κύπριους επιχειρηματίες της επίμαχης έκτασης."
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ http://www.koutipandoras.gr/?p=17480

 
Επτά φορές ισόβια και πολυετείς… ποινές κάθειρξης «μοίρασε» το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας σε 21κατηγορουμένους για το σκάνδαλο της καταπάτησης εκατοντάδων στρεμμάτων δημόσιας δασικής έκτασης στη θέση Αιξωνή στη Γλυφάδα.
Το δικαστήριο έδειξε μάλιστα το δρόμο της φυλακής για τρεις από τους καταδικασθέντες που φέρονται ότι είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση.
Πρόκειται για τον δικηγόρο Δημήτρη Παρασκευόπουλο στον οποίο επιβλήθηκαν 5 φορές ισόβια, 19 χρόνια και 5 μήνες, τον επιχειρηματία Τζον Κωνσταντινίδη που καταδικάστηκε σε ισόβια και 8 χρόνια και τον επίσης επιχειρηματία Κωνσταντίνο Γεωργίου στον οποίο επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη και κάθειρξη 23 ετών. Σε άλλους 16 κατηγορουμένους επιβλήθηκαν ποινές από 10 έως 18 χρόνια κάθειρξη με αναστολή εκτέλεση της ποινής τους έως τη δίκη τους σε δεύτερο βαθμό.

Το δικαστήριο δεν έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα για την καταβολή εγγυοδοσίας αλλά υποχρέωσε και τους 16 καταδικασθέντες να εμφανίζονται στο Αστυνομικό Τμήμα ενώ τους απαγορεύτηκε και η έξοδος από τη χώρα.
Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών με αναστολή και ο επίσης δικηγόρος Βασίλης Αγιασοφίτης σε ποινή φυλάκισης 4 ετών και 9 μηνών. Οι δύο δικηγόροι άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΠΗΓΗ :  http://www.tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ