ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΗΛΕΙΟΣ ...



ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΒΟΘΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ  

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ : Μάκης Νοδάρος   

Τέσσερα νεκρά αγγελούδια , μια μητέρα που βρέθηκε και αυτή νεκρή έχοντας στην αγκαλιά της ότι είχε απομείνει από τα παιδία της και  μια γιαγιά που κάηκε  ζωντανή δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα…Η μυρωδιά του θανάτου παντού !

Κι ένας πατέρας που έμεινε πίσω …

Μια τραγική ανθρώπινη φιγούρα απέραντης μοναξιάς και δύναμης. Που η παρουσία του και μόνο,  προκαλεί δέος σε όσους έχουν μέσα τους έστω μια υποψία ευαισθησίας …

Ενας άνθρωπος που άντεξε το χτύπημα της μοίρας του και  αποφάσισε να παλέψει με νύχια και με δόντια. Και να μείνει όρθιος απλά και μόνο για να δει να τιμωρούνται παραδειγματικά οι ένοχοι που του ξεκλήρησαν την οικογένεια .Την δική του και των άλλων…

Ποιος έχει το δικαίωμα σήμερα αυτόν τον τραγικό πατέρα να τον ειρωνεύεται και να τον προσβάλλει στο όνομα μερικών χιλιάδων ευρώ μιας αμοιβής ?

Ποιος έχει το δικαίωμα σήμερα , αυτόν τον τραγικό άνθρωπο να του μιλάει απρεπώς στο όνομα της επιχειρούμενης απαλλαγής ανθρώπων της …καλής κοινωνίας ?

Εχουν ποτέ αναλογιστεί οι …ασεβείς,  ότι πέρα των χρημάτων της αμοιβής τους,  υπάρχει αξιοπρέπεια , πόνος, ευαισθησία και σεβασμός απέναντι σε αυτόν τον άνθρωπο ?

Η μήπως τελικά όλα σε αυτόν τον τρισάθλιο νομό Ηλείας, τα μέσα της ψυχής του καθενός και τα έξω ,  έχουν ισοπεδωθεί στο όνομα των χρημάτων και των δημοσίων σχέσεων? 

Στον φόντο μιας σκοτεινής και τρισάθλιας εικόνας υποκρισίας που μυρίζει απαίσια προκαλώντας εδώ και χρόνια αναγούλα στους γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα ?


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ενας πρωην Νεοδημοκρατης και πρώην ψηφοφόρος του Τζαβάρα, του μεγαλοδικηγόρου της Ηλείας, σήμερα Τομεάρχη Δικαιοσύνης της Ν.Δ., το Γραφείο του οποίου έχει εμπλακεί στην μεγάλη δίκη για τους ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΟΥ 2007.
Γιατί εγώ πιστεύω οτι έχει χου η δουλειά;
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΩΣΤΑ ΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ;
ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΟΛΟ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΗΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
Γιατί εγώ πιστεύω ότι θα επηρεάσει η θέση σου το Δικαστήριο;
Παρτε χαμπάρι ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ ότι ο Κόσμος και στην Ηλεία την έκοψε την παλιά του συνήθεια και δεν τρώει πιά ΣΑΝΟ.
Σε κάθε περίπτωση να ξέρεις Κωστάκη ότι Ο ΤΕΩΣ και ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ της Ζαχάρως έχει άλλους εκλεκτούς.
Ακόμη να ξέρεις ότι θα πληρωθείς σε καλό νόμισμα (όχι δραχμές) για τις υπηρεσίες σου στην ΓΕΛΑΔΑ την
Γ(ε)ΗΛΕΙΑ και την ΖΑΧΑΡΩ.
ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΗΛΟΥΙΑ. ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.
ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ