ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΗΛΕΙΑ: Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ...ΚΟΡΟΪΔΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ !




ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ?

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Την ώρα που η κυβέρνηση ζητά από τις φτωχές οικογένειες να γίνουν φτωχότερες και να «ματώσουν» πληρώνοντας το κενό που άφησαν στα ταμεία του κράτους τα λαμόγια , οι κάθε είδους εργολάβοι , οι μίζες και το διεφθαρμένο πολιτικό μας σύστημα, κάποιοι στην Ηλεία – Σικελία  εξακολουθούν να …απολαμβάνουν την προστασία που τους παρέχουν εκείνοι που τους τοποθέτησαν στην θεσούλα τους !

Το να απολαμβάνεις την θέση που σου έδωσε ο πολιτικός σου μέντορας   προκειμένου ο τελευταίος να εξασφαλίζει την παράνομη πολλές φορές  εξυπηρέτηση των «πελατών – ψηφοφόρων του» , είναι θέμα εσωτερικής ηθικής και ευαισθησίας …αν φυσικά την διαθέτεις .

Το να επιχειρείς να φανείς …καλός στη θέση σου και απόλυτα τυπικός εκ των υστέρων και μετά την θύελλα ,  επιχειρώντας να καλύψεις τα ακάλυπτα κενά και τις μαύρες τρύπες της διαπλοκής με μεταχρονολογημένα έγγραφα «μαϊμούδες» , αποτελεί και αυτό μέρος του παιχνιδιού και της γενικότερης ζοφερής εικόνας της κρατικής μηχανής.  

Το να πληρώνουν όμως από το υστέρημά τους και από τα πενιχρά τους εισοδήματα ,  τον παχυλό μισθό σου και το μπόνους της διευθυντικής θεσούλα σου οι φορολογούμενοι πολίτες της Ηλείας και οι κατατρεγμένοι ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΕ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ , είναι κάτι που προκαλεί και εξοργίζει .

Εκτός και αν ο εσωτερικός κανονισμός της κρατικής υπηρεσίας στην οποία υπηρετείς προβλέπει ΝΑ ΧΑΖΕΥΕΙ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥ  και εμείς οι ηλίθιοι πολίτες να πληρώνουν τον μισθό σου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ