ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ Ο ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΛΕΟΝΕ ?


 

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ...ΕΓΓΡΑΦΟ , Ο ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΛΕΟΝΕ ! 

ΓΡΑΦΕΙ: Το Πουλάκι !

Κάποιοι λένε ότι δεν ποινικοποιούνται οι φιλίες και αυτό είναι σωστό και ανθρώπινο . Όμως αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει σε καμιά περίπτωση με τα πολιτικά πρόσωπα καθώς ένας βουλευτής για παράδειγμα δεν μπορεί να συναναστρέφεται δημόσια με έναν κακοποιό ή κάποιον που έχει στη πλάτη του δεκάδες σοβαρές ποινικές διώξεις και καταδίκες .

Διότι τότε ο απλός πολίτης που θα τους δει μαζί , θα μπει σε πειρασμό να βγάλει  ίσως κάποια υπερβολικά και αυθαίρετα συμπεράσματα από τους συνειρμούς που θα κάνει στο μυαλό του…

Το λέω αυτό γιατί όπως μου σφύριξε ένα …πουλάκι , χθες σε γνωστή ταβέρνα στο Μπουρνάζι Αττικής,  ένα γνωστό πολιτικό πρόσωπο της Δυτικής Ελλάδας,  γνωστό στους δημοσιογραφικούς κύκλους της Αθήνας και ως Εκδοροσφαγεύς  και δύο ακόμη στελέχη του κόμματος του  , έτρωγαν στο ίδιο τραπέζι με γνωστό για την παραβατική του συμπεριφορά και τις καταδίκες του τοπικό παράγοντα,  γνωστό και ως  Κορλεόνε !

Μάλιστα το …πουλάκι και τυχαία αυτόπτης μάρτυς της περίεργης συνάντησης , άκουσε να λένε οι ευρισκόμενοι στο τραπέζι για ένα έγγραφο που ζητούσε με αγωνία το πολιτικό πρόσωπο από τον « Κορλεόνε» ο οποίος και υποσχέθηκε ότι θα το στείλει σήμερα !

Ρωτήσαμε το ...πουλάκι μήπως είχε πιει λίγο κρασάκι παραπάνω κι έβλεπε πράγματα φανταστικά , αλλά μας διαβεβαίωσε ότι ήταν …στεγνό από αλκοόλ και ότι η συνάντηση είναι 100% πραγματική.

Μετά από αυτά προκύπτει το ερώτημα : Τι σχέση έχει ο Κορλεόνε με τον Εκδοροσφαγέα , ποιος είναι ο ρόλος του κόμματος στην υπόθεση και τι αφορούσε το έγγραφο ?

Αχ ρε πουλάκι δεν έβγαζες  μια φωτογραφία από το κινητό σου…

Η μήπως έβγαλες ρε πονηρούλι και δεν το λες …?    
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ